„Femeia care poartă hainele brandului autohton Nikita Rinadi nu prea petrece sărbătorile în club”, crede autoarea acestui brand. Special pentru femeile mereu ocupate, cu zeci de telefoane pe zi și obiective de îndeplinit din agenda sa zilnică, Nadya Gudumak a conceput o serie de ținute special pentru sărbătorile în familie.

 

„Indiferent că este foarte ocupată cu zeci de acte ce trebuie semnate, ea găsește mereu timp să pregătească cu grijă cadourile potrivite pentru fiecare persoană dragă, ca o adevărată lady. Deci merită să și arată la fel. Femeia cu un bebeluș în brațe și, poate, o pată de lapte pe rochie, este capabilă să arate bine, împodobind bradul de sărbătoare sau aranjând masa”, ne-a declarat Nadya Gudumak, designera Nikita Rinadi.

Femeia mamă

 

 

Familistă și stilată

 

 

Iubită și mereu la modă

 

 

„Femeia Nikita Rinadi știe că anul 2020 s-a sfârșit, dar virusul COVID-19 încă există. Suntem OK și anul acesta am renunțat la o cină, la un prânz la restaurant sau la alte evenimente interesante cu mulți oameni. Sărbătorile pot fi petrecute frumos și în familie, îmbrăcată într-o rochie elegantă și somptuoasă, la care ai visat tot anul”, mai spun cei de la Nikita Rinadi.

 

Photo by @alexmorgoci

Model @mirela_urusciuc @dimaurusciuc @popovrodica @annadavvid @a.c.x.20

Designer @nadyagudumak for Nikita Rinadi, colaboration with @florentino.delure

Produced by @anapirlog_

Location @bliss_moldova @circle_studio_chisinau

P

Distribuie articolul: