Câteodată te îndrăgosteşţi şi ai parte de amor halucinant, fantastic, nemaipomenit. Dar câteodată… pur şi simplu nu se întâmplă aşa. Tipul respectiv te plictiseşte la culme şi toate gesturile lui ţi se par la fel de plictisitoare. Site-ul Collegecandy.com redă un top al celor mai jenante lucruri pe care bărbaţii le fac în pat: 

 Întreabă dacă ţi-a plăcut

Ce-or fi vrând să audă? Adevărul conform căruia NU, nu a fost deloc bine?! Trebuie să fii perfect conştientă că indiferent de felul în care a fost partida în cauza, nimeni n-o să dea vreodată un răspuns negativ. Aşa că nu mai întreba aşa ceva!

 Spune „ups!” când se rupe prezervativul

Ups şi atât?! Nu reacţiona că şi cum ţi-a scăpat pe jos un creion. Când se rupe prezervativul e o treaba serioasă.

 Palmele la fund

Dacă te apuci s-o pocneşţi până aud vecinii, e jenant şi plictisitor. Palmele la fund au şi ele rostul lor – se fac în anumite situaţii şi într-un anumit fel, nu te apuci să-i dai la fund până aude zgomotul şi cel din camera de alături.

Sexul anal

…În cazul în care te prefaci, inocent, că n-ai nimerit bine gaură. Sexul anal se face de comun acord, nu “mişeleşte”, să pretinzi că ai scăpat-o din greşeală în altă gaură.

  Să nu spună când şi dacă au terminat

Femeilor le place siguranţă, aşadar vor să ştie că ţi-au dăruit în mod sigur momentul sublim de plăcere. Totodată, dacă tu nu ai terminat şi ele trebuie să ghicească, dacă coboară cu gură jos, acolo, se pot trezi cu ea… plină, când, de fapt, ele erau convinse că ai terminat demult!

 Mişcări de filmele pentru adulți

Înţelege odată că nu toate fetele sunt Jenna Jameson. Picioarele lor nu se duc natural până după cap, şi nu pot face şpagatul în timp ce au contact sexual. E jenant să tot tragic de ea până o să ţipe de durere.

 Limba invazivă

E oribil, absolut oribil când băieţii ajung să nu mai facă diferenţa între o femeie şi un cornet de îngheţată şi nu se mai opresc din lins, umpland porţiuni mari de piele cu salivă.

 Conversaţii nesfârşite

Dacă în mijlocul sexului te apuci să o întrebi cum i-a mers azi, e enervant. Sau dacă te apuci să povesteşti o intampare dintr-o şedinţa, iar e supărător. Şi, în general, dacă vorbeşti mai mult decât să o săruţi,  o scoţi din minţi categoric.

 Se uită la TV

Asta e cel mai rău dintre toate. În timp ce ea „lucrează” la excitare, tu tragi cu ochiul la serialul de comedie care a început! Ar fi bine să stingi degrabă televizorul!

Distribuie articolul: