Este cunoscută prin prisma extravaganței, vocii, dar și a operațiilor estetice care aproape au desfigurat-o, iar Cher face show chiar și la 71 de ani. Dacă la evenimentul Billboard Music Awards din luna mai a șocat pe toată lumea, îmbrăcată într-un body semitransparent pe care l-a mai purtat și la 43 de ani, mai exact în 1989, la cel mai recent spectacol al său, din Las Vegas, și-a luat prin surprindere admiratorii cu ținutele pe care le-a purtat.


Arată incredibil de bine la 71 de ani, dar totuși pare mult prea îndrăzneață la această vârstă, spun criticii. Cântăreața a avut cel mai sexy și extravagant costum de scenă. Cu o coafură rebelă și o mulțime de accesorii sclipitoare, dar mai ales într-un body foarte transparent care i-a lăsat la vedere posteriorul și picioarele, Cher a mai bifat încă o apariție memorabilă.

Cu o nonșalanță ieșită din tipar, cântăreața nu doar că a optat pentru niște haine de scenă care să-i pună în valoare atu-urile, dar aproape că și-a etalat sânii în toată spendoarea lor. Costumația a fost transparentă în zona bustului, nurii vedetei fiind acoperiți de câteva inserții minuscule de material albastru brodat cu pietricele. Când s-a întors cu spatele, fanii i-au putut admira posteriorul bombat și urma unui fost tatuaj care s-a șters cu timpul. Cât despre picioare, au fost întotdeauna tonifiate și lungi și încă se mai poate lăuda cu ele.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: