Cheesecake cu dovleac fără coacere, gata în 30 de minute. Rețeta toamnei

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/11/CF5D932C-2634-45C6-A043-A73582197589-1080x720.jpeg
800
533
Articole recomandate
- prev
- next
Ratatouille delicios: rețeta clasică cu legume coapte
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2017/08/iguaria-ratatouille-1024x625.jpg
800
488
Ingrediente:
-2 vinete
-5 linguri de ulei
-2 cepe roșii
-4 căței de usturoi
-2 ardei roșii sau un ardei roșu și unul galben
-1 bulb de fenicul
-3 dovlecei
...
Sfeclă la borcan pentru iarnă: rețeta clasică, simplă și plină de culoare
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5963-1080x720.jpeg
800
533
Sfecla roșie la borcan este un adevărat must-have în bucătăriile tradiționale. Pe lângă gustul său dulce-acrișor, această legumă conservată păstrează vitaminele și culoarea vie, ad...
Minciunele sau ciurigăi: gustul copilăriei într-o rețetă tradițională
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_5959-1080x720.jpeg
800
533
Există dulciuri care nu se uită niciodată, iar pentru mulți dintre noi, minciunelele sau ciurigăii sunt exact acestea – un simbol al copilăriei și al sărbătorilor de odinioară. Ace...