Ultimii 5 ani au fost extrem de grei pentru Celine Dion. Artista a pierdut 3 oameni foarte apropiați: pe soțul ei, care i-a fost mereu alături în viața personală, cât și în cea profesională. Această pierdere dureroasă a fost urmată de alte două tragedii, moartea fratelui și a mamei sale. 

Moartea mamei sale a survenit la patru ani după ce Celine și-a pierdut soțul după o lungă luptă cu cancerului la gât, dar și pe fratele său, Daniel, care la rândul său a murit de cancer, două zile mai târziu. Vedeta a fost întotdeauna foarte sinceră despre procesul său de doliu, ceea ce a apropiat-o și mai mult de fanii săi, menționează eva.ro.

„Nu poți să te oprești din a trăi. Mergi înainte. Astăzi este prima zi din restul vieții tale”, a declarat Céline Dion în 2020 pentru Good Morning America, fiind întrebată dacă are vreun sfat pentru persoanele care au pierdut pe cineva drag.

De curând, artista a vorbit despre posibilitatea de a se îndrăgosti din nou, deși încă este îndurerată de pierderea suferită.

Nu știu. Nu am nicio idee”, a răspuns vedeta pentru publicația Today, când a fost întrebată despre posibilitatea de a găsit din nou iubirea. „În prezent, există multă iubire în viața mea – iubirea pentru copiii mei, iubirea pentru viață în sine”, a spus vedeta

Nu mă gândesc la o relație și la a mă îndrăgosti din nou. Să spun că nu se va întâmpla niciodată? Nu știu”, a adăugat ea.
Vedeta am mai vorbit despre viața de familie după moartea soțului său, René Angélil, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani.
„Să îmi pierd soțul, iar copiii mei să își piardă tatăl, a avut un impact major.

Simt că René mi-a oferit atât de mult de-a lungul anilor și încă îmi oferă și în prezent. Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi, deci pot să spun că mă simt foarte puternică”, a mai declarat vedeta.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: