Claude „Mego” Lemay, care se apropie de vârsta de 70 de ani, s-a trezit peste noapte fără slujbă. Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, l-a concediat pe pianist după 28 de ani de colaborare. Acesta a simțit atunci că „lumea s-a oprit în loc” și că viața lui nu mai are nici un rost.

Pianistul a fost demis în 2015, cu un an înainte ca Celine să devină văduvă. Recent a publicat o carte biografică în care povestește prin ce a trecut în cei 28 de ani de colaborare, scrie click.ro.

„Celine Dion m-a concediat după 28 de ani, fără nici un regret!”, acestea sunt acuzațiile pe care i le aduce Claude Lemay divei. Acesta trăiește în Montreal, Canada și recunoaște că în cei trei ani de când „a fost aruncat ca o măsea stricată de Celine”, a avut mai mult timp pentru familie. Însă Lemay a vrut neapărat să îi arate lui Celine cât de mult a suferit când l-a dat afară. Așa că a scris o carte biografică intitulată „Mego”, în colaborare cu Frederic Arnould.

Lemay s-a născut în Montreal și s-a mutat la începutul anilor 2010 în Las Vegas, Nevada. Și asta pentru că pianistul acum în vârstă de 70 de ani era convins de un lucru: „casa lui este acolo unde se află Celine Dion”. S-a înșelat amarnic. În 2015, după 28 de ani de colaborare, Dion a pus punct contractului. La finele lui 2018, Celine Dion vrea să încheie rezidența din Las Vegas și va da un ultim spectacol. Lemay vrea să fie spectator şi să o aplaude pe cea care i-a schimbat definitiv viața. Pianistul își amintește cu regret de moartea lui Rene Angelil, soțul artistei, din 2016 şi cum s-a ascuns în mulțime când a fost la înmormântare.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Schimbare vestimentară de proporții pentru Celine Dion, după moartea soțului ei (Foto)