Medicul pediatru, Mihai Stratulat va candida la parlamentarele din februarie 2019 pe circumscripția nr. 26, sectoarele Centru și Buiucani. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook. Stratulat declară că „a decis să accepte provocarea” chiar dacă nu are experiență în domeniul politic. De asemena acesta spune că are scopuri clare în medicină pe care speră că „le va reprezenta”.

„Dragi prieteni, am decis să accept! Consiliul Politic al PDM a votat astăzi desemnarea mea în calitate de candidat în circumscripția uninominală nr. 26. Este o provocare imensă având în vedere lipsa experienței mele în politică. Am însă, scopuri clare care trebuie și pot fi atinse atât în medicină, cât și sectoarele Buiucani si Centru pe care, sper că le voi reprezenta. Am decis să accept propunerea în speranța că oamenii vor alege ambiția și determinarea unui medic care vrea să facă multe lucruri bune, în detrimentul discursurilor apăsate ale oponenților mei care regulat fac demagogie politică. Azi, am fost la Consiliul electoral de Circumscripție unde am depus actele necesare în vederea înregistrării grupului de inițiativa. Azi seara voi ridica listele pentru începerea colectării semnăturilor susținătorilor. Într-un ceas bun! ”, a scris Stratulat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Mihai Stratulat s-a remarcat în acest an prin acuzațiile aduse unor spitale care, potrivit lui pun diagnoze greșite copiilor. Stratulat a scris pe rețelele de socializare că pentru a obține finanțare mai mare de la CNAM, majoritatea copiilor sunt diagnosticați cu pneumonie, internați în spital și tratați cu antibiotice în incinta acelor spitale.

Sursa: Agora.md 

Vezi și: Mihai Stratulat vorbește despre problemele vaccinării în Republica Moldova: „Eu sunt PROVACCIN și COPILUL MEU este VACCINAT”

Distribuie articolul: