O creatoare de bijuterii de la noi se poate lăuda cu aprecierea unuia dintre cei mai cunoscuți istorici de modă, Alexandr Vasiliev. Prezentatorul nu doar a complimentat-o pe handmade artistă, ci îi adoră bijuteria pe care o încadrează în ținutele sale, Corina Gulea.

Alexandr Vasiliev este unul dintre cei mai cunoscuți istorici de modă rus și francez, colecționar și autor, iar la noi, în Moldova, este recunoscut mai mult datorită emisiunii „Modnii Prigovor”, al cărui prezentator este de ani buni. Bărbatul a dezvoltat o pasiune pentru creația unei handmade artiste de la noi.

Recent, acesta a purtat în una din emisiunile sale, o broșă creată de Corina Gulea. Handmade artista l-a cucerit cu lucrările sale încă în primăvara acestui an, în cadrul unei expoziții prezentate de Alexandr Vasiliev la Chișinău. Acesta s-a făcut cu o broșă inedită în centrul căreia se află un ochi vizionar.

„Sunt atât de bucuroasă de mica mea victorie că nu pot să nu mă laud! În luna aprilie, vizitând extraordinara expoziție de modă „Eleganța anilor ’30 în Moldova și România”, organizată de eleva istoricului de modă Elena Sharafulina în colaborare cu fundația „Alexandre Vassiliev”, l-am cunoscut de persoană pe celebrul Alexandr Vasiliev”, își începe dezvăluirea handmade artista.

„D-lui s-a apropiat și m-a luat la întrebări referitor la broșa pe care o purtam în acea seară. Era prima broșă creată de mine vreodată, cu ochi vizionar și bucăți de coral roșu și o consider talismanul meu. Maestrul mi-a făcut o mulțime de complimente și a adăugat „я с удовольствием носил бы вашу брошь с глазом!” (aș purta cu o plăcere enormă broșa d-stră cu ochiul”, n.r.) A fost uluitor! Iar astăzi, să descopăr că maestrul poartă creația mea la „Модный приговор”, a fost un compliment dintre cele mai plăcute”, povestește Corina Gulea.

Lucrarea ei este într-adevăr una deosebită, iar noi ne bucurăm că munca ei a fost apreciată de însăși Alexandr Vasiliev și îi doriim multă inspirație și mari succese în continuare!

Sursa: Faceboook.com

Vezi și: Un cuplu de moldoveni, la emisiunea „Modnii Prigovor”: „Sunt prietenă cu amantele soțului” (Video)