Nu mai este ceva wow să anunți că-ți faci propria linie de cosmetice. Vedetele de la Hollywood care s-au lansat în afaceri cu linii de cosmetice proprii nu sunt puține. Fiecare însă are produsul preferat din gama pe care a creat-o, cel mai des, după propriile necesități. Aflăm de Ziua Mondială a frumuseții, care sunt produsele lor favorite din propriile colecții.

Gwyneth Paltrow, Rihanna și supermodelul Miranda Kerr sunt doar câteva exemple de vedete devenite femei de afaceri. Folosindu-se de notorietatea de care se bucură, și-au lansat business-uri în industria de beauty. Mai exact, au scos pe piață linii de cosmetice pe care fanii au fost bucuroși să le cumpere, notează ADPM. Care sunt produsele lor favorite din propriile linii de beauty, aflăm mai jos:

Gwyneth Paltrow – GOOPGENES All-in-One Nourishing Face Cream (cost = 95 de dolari)

O cremă bogată, de lux, care promite o luminozitate și strălucire aparte a pielii după folosire. De asemenea, hidratează tenul timp de până la 48 de ore.

Miranda Kerr – Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask (cost = 48 de dolari)

O mască facial organic ce se folosește pet imp de noapte. Miranda Kerr spune că este mult mai hidratantă decât o cremă obișnuită și conține acid hialuronic natural.

Rihanna – Fenty Skin Fat Water Pore Refining Toner Serum (cost = 28 de dolari)

Infuzat cu cireșe de Barbados, ceai verde și smochine, ajută la protejarea tenului de efectele nocive ale mediului înconjurător. Oferă pielii luminozitate, închide porii și diminuează punctele negre.

Michelle Pfeiffer – Henry Rose Smyth (cost = 160 de dolari)

Actrița a lucrat cu o casa de parfumuri de lux pentru a crea Henry Rose. O linie de parfumuri unisex cu ingredient de top. Preferatul ei este Smyth, iar mirosul este inspirat de mărul din fața casei în care a crescut Michelle.

Lady Gaga – Haus Laboratories EyeDentify Gel Pencil Eyeliner (cost = 18 dolari)

Creioanele de ochi sunt disponibile în 20 de nuanțe pentru toate gusturile. Sunt atât variante mate, cât și unele sidefate sau metalice.

Jessica Alba – Honest Beauty Gloss-C Lip Gloss (cost = 15 dolari)

Jessica Alba spune că acesta este gloss-ul ei preferat. De ce? Pentru că oferă strălucire fără să fie lipicios. În plus, hidratează și hrănește buzele cu vitamina C, ulei de cocos și acid hialuronic.

Victoria Beckham – Victoria Beckham Beauty Bitter Lip Tint in Chérie (cost = 36 de dolari)

Produsele din această linie respect conceptul de clean beauty. Iar produsul preferat al Victoriei este acest ruj în nuanța cireșelor. Un ruj creat urmând sfaturile clienților săi.

Vezi și: 8 celebrități care și-au creat propriile branduri de frumusețe