Calitatea înseamnă dedicație, iar pentru noi, echipa rețelei de magazine Linella, acest lucru semnifică și o constantă implicare pentru a le oferi clienților noștri doar produse savuroase și o deservire pe măsura așteptărilor lor. Facem asta de 20 de ani și iată că am decis să vă povestim nițel despre avantajele și noutățile noastre din ultima perioadă. Deci, să-i dăm drumul!

Am lansat magazinul de alimente online

Trăim într-o lume a serviciilor digitale, prin urmare era de la sine înțeles că vom ajunge să lansăm un magazin online cu produse alimentare din care poți procura, cu prețuri mai mult decât prietenoase, toate alimentele de care ai nevoie: de la crupe, paste făinoase și până la delicii exotice, precum sunt fructele de mare sau deserturi fructate din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Tot ce trebuie e să faci este să plasezi o comandă de alimente online, în prealabil verificându-ți rezervele din cămară, achiți pe site și echipa de curieri îți transportă cumpărăturile direct la ușă, în maximă siguranță, respectând normele sanitare în vigoare. În acest fel, economisești timp, energie, dar și bani, deoarece ești mereu la curent cu ultimele reduceri și promoții active.

Și da, pentru că ne pasă de confortul tău, am pregătit și o aplicație mobilă pe care o poți descărca ușor pe smartphone-ul tău pentru a plasa de acolo comenzile tale, a ține evidența ofertelor curente și a afla de cele care urmează să apară.

Am creat parteneriate active cu reduceri substanțiale

În ultimii ani am digitalizat nu doar serviciile noastre, ci și felul în care ajungem la clienții noștri, dăruindu-le tutoriale create cu influenceri de renume, rețete video pe care să le experimenteze în tihna casei, sisteme de bonusare și de procurare a diverselor articole pentru casă, dar și textile – plăpumi, perne, astfel încât acest proces să fie unul cât mai plăcut.

Credem că acest lucru ne-a apropiat și ne-a permis să creăm o veritabilă comunitate alături de cei mai buni clienți pe care putem doar să ni-i dorim.

Am decis să premiem clienții activi

Nicio sărbătoare fără cadouri, iată de ce la aniversarea de 20 de ani a rețelei Linella am decis să punem la bătaie 2200 vouchere pentru cumpărături offline sau online, dar și 20 de mașini Suzuki Vitara. Campania se va derula până pe 15.12.2021. Primele mașini au fost deja extrase și urmează să ajungă la câștigători. Primele două mașini au fost extrase pe 31 octombrie, următoarele 3 mașini vor fi extrase pe 28.11.2021 și ultimele 15 mașini vor fi extrase pe 17.12.2021.

Până la moment sunt 479 câștigători ai voucherelor în valoare de 220 lei și 87 câștigători ai voucherelor de 2000 lei.

Premiile se acordă atât celor care fac cumpărături în magazinul de alimente online, cât și celor care vizitează locațiile fizice, deoarece ne dorim șanse egale pentru cumpărătorii noștri. Le răsplătim astfel încrederea în noi și în produsele noastre.

Cum să participi la marea tombolă cu premii? Nimic mai simplu. Fă cumpărături de minim 220 lei pe un singur bon fiscal (în care sunt incluse minim 2 produse din revista promoțională), înscrie codul de participare din anexa bonului fiscal pe site-ul de campanie și, voila, ești mai aproape de câștig.

Linella – te premiem cu premii și promoții speciale!

P