Tendințele primăvară-vară ale anului 2020 ne bucură cu structuri și croiuri noi! În acest an, pentru sezonul cald este momentul să-ți amintești de fustele din denim, piele colorată, tricotaj și structuri asimetrice.

Fusta din denim

În această vară fusta din denim nu trebuie să lipsească din garderoba ta! În mediul online, fashionistele deja postează fotografii cu acest element vestimentar care s-a bucurat de foarte multă popularitate în anii 90. Așa că, atunci când vremea se încălzește și ieșim din carantină poți să-ți scoți și fusta din denim la plimbare.

Fusta cu croi asimetric

Simplitatea liniilor, în noul sezon, ajung să fie poziționate pe planul doi, lăsând loc pentru croiri asimetrice și modele neobișnuite. Așa că atunci când faci shopping atrage atenția la modelele mai complexe, fusta de mai jos este un exemplu plauzibil, în acest sens.

Fusta din piele colorată

Pentru vara anului 2020, îți recomandăm să arunci o privire mai atentă la fustele confecționate din acest material. Poți opta atât pentru o fustă mini, sau pentru o fustă creion, ambele sunt în vogă. Pielea, chiar și cea eco, crește automat gradul de sexualitate, iar trendurile anului 2020 îți permit să experimentezi și cu pielea colorată.

Mini!

Dacă anul trecut multe fashioniste își ascundeau picioarele sub fustele de lungime medie, atunci vara aceasta regulile s-au schimbat. Designerii ne îndeamnă să optăm pentru mini, iar după câteva săptămâni în pijamale, nu este o idee atât de proastă. Pentru a nu arăta vulgar combină o fusta mini cu un tricou larg, jachetă voluminoasă sau sandale sportive.

Fusta din tricot

Este ușor de combinat cu orice haine și este potrivită pentru orice vreme. Principalul, atunci când alegi un astfel de model, acordă atenție calității tricotajului.

Fusta din mătase cu print

Actualitatea acestui model de fustă este ușor explicabilă, aceasta poate fi parte atât dintr-o ținută de zi, cât și a unei ținute elegante de seară. Cu ajutorul acestei fuste, vei obține un plus de feminitate pentru ținuta ta.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: