Descoperă cele mai sincere zodii. Ele nu simt nevoia să se prefacă sau să ascundă ceva. Desigur că există și printre acestea excepții, dar sunt în mare parte curajoase, știu ce-și doresc și îți spun în față tot ce cred despre tine. Pe de altă parte, află de ce recurg la păcăleli ceilalți nativi ai zodiacului, potrivit libertatea.ro.

Zodiile care nu se prefac niciodată

Taur

Persoanele născute în Taur sunt recunoscute pentru caracterul lor direct. Ele nu suportă prefăcătoria și minciuna și nu văd rostul acestor tertipuri. Taurii își rezolvă toate problemele cu cărțile pe față, plătesc corect, nu înșală pe nimeni și nu cer ajutor acolo unde știu că nu îl primesc. Taurii se descurcă foarte bine și singuri. Nu au nevoie să se prefacă față de nimeni. Pentru ei, totul trebuie să fie logic, simplu și natural. Sunt semne de Pământ care apreciază caracterele deschise și conversațiile directe. Nu se ascund în spatele declarațiilor false și nici nu lasă loc de întors. Când vor să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer, deși sunt persoane suficient de discrete.

Fecioară

Nativii Fecioare se numără printre cei mai sinceri din tot zodiacul. Pentru ei, minciuna nu are niciun rost pentru că sunt conștienți că le va aduce deservicii mai devreme sau mai târziu. Fecioarele parcă nici nu știu să mintă. Sunt prea ordonate, corecte, tipicare și calculate pentru a pierde timpul cu minciuni, înșelătorii și ambiguități. Când un nativ din Fecioară îți spune un lucru despre el folosește atât de multe detalii concrete și reale, că este imposibil să nu îl crezi. Se știe doar că nu îi place să fabuleze, dar așteaptă aceeași atitudine directă și sinceră și din partea celorlalți.

Balanță

Ce e în gușă, și-n căpușă! Se știe bine cât de directe sunt Balanțele, deși unii dintre acești nativi învață să își ascundă bine defectele, însă nu se prefac. Directe, sociabile, atente cu cei din jur, Balanțele îți spun în față ce vor de la tine, chiar dacă folosesc cuvinte îndulcite. Poate că, în anumite situații tensionate, vor încerca să ocolească adevărul, dar nu vor fabrica minciuni elaborate ca să te păcălească. Balanța știe că o atitudine falsă este imediat descoperită. Nu are nevoie să ceară ajutor, să lingușească, să se roage și să folosească tot felul de tertipuri pentru a primi sprijinul cuiva. Chiar dacă are mari necazuri, Balanța preferă să fie directă și sinceră.

Capricorn

Nativii din această zodie sunt recunoscuți pentru seriozitatea și onestitatea lor. Capricornul este în mod cert una dintre cele mai sigure zodii și întotdeauna va fi printre zodiile care nu se prefac niciodată. Chiar dacă sunt ambițioși, luptători și orientați către bani, Capricornii sunt capabili să se descurce foarte bine și să își construiască un drum solid în viață. Ei răzbat singuri în carieră. Nu se prefac în fața șefilor și cu atât mai puțin nu se prefac în viața de cuplu, în fața persoanelor pe care le iubesc. Un Capricorn care iubește o face profund și sincer și pentru totdeauna. Dacă nu iubește, preferă să rămână singur și nici nu îi trece prin cap să se prefacă și să mintă pentru a atrage dragostea cuiva.

De ce recurg la prefăcătorie și păcăleli celelalte zodii

Berbec

Berbecul are tendința să se prefacă uneori în dragoste, pentru a cuceri inima cuiva în fața căruia nu are alte avantaje. Dar în profesie, în afaceri sau în relațiile cu amicii lui, Berbecul nu se va preface niciodată și va fi cât se poate de direct.

Gemeni

Gemenii au tendința să se prefacă atunci când au mare nevoie de sprijinul cuiva, dar la rândul lor știu să îi răsplătească pe cei care i-au ajutat. Un nativ din Gemeni se preface rar și numai în situații foarte dificile, când nu are altă soluție.

Rac

Racul este un maestru al disimulării, atunci când are nevoie și când poate să câștige ceva valoros. Racul poate recurge la tot felul de mici prefăcătorii și minciuni pentru a obține ce vrea, mai ales în dragoste și în carieră.

Leu

Leul poate recurge la prefăcătorie numai dacă urmărește o miză foarte mare. Dar, de obicei, are suficiente resurse și sprijin pentru a ajunge acolo unde vrea și nu are nevoie să se prefacă în fața nimănui.

Scorpion

Scorpionul este secretos și este un mare actor! Observă o mulțime de lucruri, dar le ține pentru el. Iar când lucrurile nu se derulează așa cum vrea el, știe să se prefacă și să îi inducă în eroare pe ceilalți pentru a nu pierde teren.

Săgetător

Săgetătorul poate folosi oricând minciuna și prefăcătoria pentru a obține ce vrea. Deși pare sincer, dezinteresat, individualist și concentrat asupra lui însuși, din egoism poate să folosească prefăcătoriile și micile tertipuri pentru a lua ceva de valoare de la alții.

Vărsător

Vărsătorul poate oricând să folosească tot felul de minciuni pentru a scăpa basma curată, chiar dacă a făcut greșeli grave. Este genul de om care te ajută și care îți vorbește sincer, până când este strâns cu ușa și dă de necazuri. Atunci, știe să folosească prefăcătoria pentru a-și salva pielea.

Pești

Peștii sunt sociabili, altruiști și deschiși, dar pot folosi uneori prefăcătoria atunci când nu vor să rănească pe cineva. Nativii Pești știu să se prefacă chiar dacă nu le plac oamenii din jurul lor. Ei zâmbesc și te încurajează, chiar dacă știu că nu ai nicio șansă.

Sursa: Libertatea.ro

Foto: Pexels.com