Dacă ești gata de o schimbare, acest articol este pentru tine! Trebuie să ai grijă de aspectul tău, chiar și când stai acasă, pentru a-ți asigura confortul psihologic. O tunsoare ce te prinde este cheia spre un look wow. Nu uita, atunci când alegi o coafură, trebuie să ții cont de conturul și structura feței, nu doar de gusturile tale. 

Aici vei găsi cele mai bune tunsori pentru anul acesta:

Garçon

Foto: pinterest.com

Dacă ești tipul de persoană care începe o viață nouă în fiecare luni sau în fiecare primă zi a lunii, încearcă să-ți schimbi radical coafura. O tunsoare garçon este potrivită pentru cei care nu se tem de schimbări și sunt pregătiți pentru experimente îndrăznețe. Tunsoarea garçon se distinge printr-o lungime foarte scurtă în partea din spate a capului, volum pe partea de sus și breton lung. Este ideală pentru cei cu părul drept. Garçon subliniază trăsăturile feței și evidențiază un gât subțire, adaugă volum firelor și face întreg lookul mai feminin. Drept bonus, coafarea nu necesită mult timp și efort.

Tunsoare în scări

Foto: marieclarie.ru 

Dacă vrei o schimbare, dar îți crești părul de ani de zile, garçon nu este pentru tine. În căldura verii este mai bine să îți lași fruntea deschisă, bretonul nu va permite pielii să respire, iar acest lucru vă poate aduce la apariția acneei și a inflamației. O tunsoare în scări ar fi ideală: doar firele din față vor fi mai scurte, fără a-ți afecta lungimea principală. Părul tău va arăta grozav atât lăsa liber, cât și în coafuri.

Pixie

Foto: xmodax.com 

O altă tunsoare ultra-scurtă, care este populară în acest sezon, este pixie. Această coafură va accentua ovalul feței și-ți va face imaginea atât îndrăzneață, cât și sofisticată. Părul ar trebui să fie neted și chiar puțin strălucitor – acest efect poate fi realizat cu ușurință prin netezirea firelor cu apă și asigurarea cu o pastă de coafare sau gel.

Bang

Foto: trendy-u.com

În ultimele două sezoane, bretonul se ține cu încredere în principalele tendințe. Pentru ca tunsoarea să te prindă bine, este important să-ți selectezi bretonul în funcție de forma feței. În zilele deosebit de fierbinți, bretonul poate fi îndepărtat cu agrafe invizibile.

Bob tăiat

Foto: modhairs.ru


Dacă nu-ți place să-ți aduni părul, dar vrei să scapi de căldură, un bob decupat este o soluție excelentă. Nu este doar practic, ci și foarte elegant. Această lungime va arăta grozav atât pe părul drept, cât și pe cel ondulat. Corectează ovalul feței, ajută la ascunderea imperfecțiunilor pielii și alungește vizual o față rotundă. Liniile asimetrice fac părul să pară mai voluminos – efect ideal pentru părul fin.

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: