Este lucru știut că Ducesa de Cambridge are o pasiune aparte pentru fotografie și își dezvoltă acest hobby realizând cadre memorabile cu familia sa. De curând a lansat chiar și un proiect național prin care îi încurajează pe britanici să documenteze, cu ajutorul fotografiilor, perioada petrecută în carantină.

De-a lungul timpului, Kate a realizat numeroase fotografii de familie care îi au în prim plan pe membrii familiei regale. De fapt, soția prințului William și-a asumat rolul de fotograf neoficial al casei regale. Pentru că ea este cea care se află în spatele aparatului, și nu un necunoscut, face ca imaginile realizate cu cei trei copii ai săi și restul membrilor familiei să fie mult mai naturale și intime.

Potrivit specialistului, în familia regală Camilla Tominey, ducesa de Cambridge a fost inspirată de Regina Victoria a Suediei care a adoptat o strategie similară în cazul familiei sale, în încercarea de a ține la distanță paparazzi.

Talentul fotografic al lui Kate se face remarcat în special când vine vorba de fotografii cu soțul său, Prințul William, și cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

 

Distribuie articolul: