Vara și primele luni de toamnă vin la pachet cu multă căldură, dar acesta nu este un motiv pentru a renunța la îngrijirea corespunzătoare a organismului, ci dimpotrivă corpul tău are nevoie de mai multă grijă și atenție pentru o stare generală de bine. Dacă ai îndrăgit și tu serviciile de SPA și nu îți închipui existența ta fără confortul acestora, atunci trebuie să știi că există câteva care sunt benefice anume în perioada caldă a anului. Care sunt acestea, află în rândurile ce urmează.

1. Masajul facial – o metodă accesibilă de întinerire

Masajul facial este o metodă accesibilă, eficientă și foarte plăcută de întinerire, iată de contează să îl faci cu regularitate. În sezonul cald, aceasta este și mai binevenit, deoarece renunțăm la machiajul super încărcat, lăsăm pielea să respire, iar masajul o ajută să își recupereze tonusul, asigurându-i o circulație sanguină bună. În aceeași ordine de idei, masajul facial se poate realiza cu creme care au efect de răcire și se poate completa cu împachetări reci.

2. Terapiile cu apă – bălăceală și plăcere

Apa este aliatul nostru pe timpul caniculei, prin urmare este de la sine înțeles că unele dintre cele mai eficiente proceduri sunt cele cu apă. În această listă poți include terapia prin plutire care te ajută să îți întărești spatele și să îmbunătățești postura organismului; terapia Kneipp care prezumă utilizarea dușurilor reci local sau pe întreg corpul pentru a contracara tulburările sistemului neurovegetativ; terapia watsu – care presupune un masaj gentil, realizat în apă, când persoana este scufundată până la brâu, aceasta detensionând spatele și musculatura.

3. Tratamentele reci – o metodă de conservare a anilor care trec

Devin din ce în ce mai populare tratamentele reci, precum sunt crioterapia realizată în centre wellness, fântânile de gheață utilizate la tratamentele picioarelor, mai ales a celor supraobososite și predispuse spre apariția vergeturilor sau a varicozei. Ceea ce este important de menționat în cazul acestor tratamente este faptul că ele se fac doar dacă anamneza clientului o permite, altfel spus dacă sănătatea i-o permite. De aceea consultă prealabil un doctor, iar apoi poți savura din plin avantajele acestora.

4. Împachetările reci – scurte, dar eficiente

Pentru a soluționa pe parcursul verii problemele precum este celulita sau pielea flască, lipsită de tonus poți apela la împachetările reci sau scruburi în care sunt incluse uleiuri esențiale de mentă, extracte de levănțică, deoarece acestea răcoresc și împrospătează pielea, conferindu-i o aromă de zile mari.

Indiferent de tipul procedurilor alese, apelează doar la un centru SPA cu dotări și personal profesionist, gata să îți asigure confortul și relaxarea pe care o meriți din plin. Aquaterra Wellness & Spa este exact ceea ce cauți! Un loc în care te vei simți pe mâini bune și vei obține odihna pe care o căutai.

Distribuie articolul: