Poate fi o adevărată provocare să alegi cadouri pentru cei dragi. Printre cele mai bune daruri se numără gadgeturile, grație cărora viața noastră devine mai ușoară, mai confortabilă. Ce să alegi și cui i se potrivesc anumite gadgeturi cadou află dintr-un material oferit de magazinul online Grand Shop.

Ceasul inteligent sau o brățară fitness – accesoriile care îți transformă viața

Smartwatch-urile și brățările fitness au cucerit de câțiva ani publicul larg – multe companii se întrec în cursa pentru cel mai performant dispozitiv (Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei). De ce? Din considerente practice! De exemplu, un Apple Watch te poate ajuta să:

  • Îți îmbunătățești regimul de activitate, deoarece vei face mai multă mișcare și vei înregistra constant prin tracker reușitele tale sportive;
  • Îți creezi o rutină sănătoasă, de exemplu setând un anume număr de pași de făcut zilnic sau să ai un reminder care îți va aminti despre faptul că trebuie să bei un pahar cu apă exact la trezire.

Grație multifuncționalității sale, un ceas inteligent este un cadou stilat, comod, util și longeviv în exploatare. Cu el, chiar și jobul tău poate deveni interactiv, deoarece nu vei rata nicio notificare importantă.

O brățară fitness este primul pas în lupta cu kilogramele în plus. Dacă vrei să îți ajuți iubita, soția sau cea mai bună prietenă în lupta cu kilogramele în plus, atunci fă-i cadou o brățară fitness, care o va ajuta să:

  • Monitorizeze ritmul cardiac, pentru a nu se supraobosi, dar și a vedea nivelul de rezistență pe care îl are;
  • Ducă evidența caloriilor arse – în acest fel va fi clar ce exerciții se potrivesc și care sunt dimpotrivă doar o activitate fără rezultat.
  • Monitorizeze calitatea somnului, astfel încât sistemul nervos să rămână în formă.

Căști bluetooth

Muzica joacă un rol major în viața noastră, avem nevoie de ea atunci când conducem dintr-o locație în alta, când pregătim cina sau ne desfășurăm treburile prin casă, chiar avem nevoie de ea pentru a ne ajuta să ne relaxăm în cadă sau pentru a ne distra oaspeții la cină. Dar, uneori, oamenii din jurul nostru nu sunt prea pregătiți a ascultă aceeași muzică pe care o ascultăm noi.

De exemplu, la antrenamentul de la sală este necesar un stil de muzică diferit, un motivator personal care este transmis în flux, nu printr-un sistem stereo, ci prin utilizarea căștilor.

Căștile sunt în general folosite de către cei care merg la antrenament la sala de forță, de către cei care aleargă în parc sau de către cei care se plimbă frecvent. Căștile sunt cele mai potrivite accesorii pentru aceste persoane.

Cel mai mare avantaj al unei căști Bluetooth este confortul său, dat fiind faptul că nu există fire care să se încurce și să perturbe sesiunile de redare a muzicii și nici nu există cabluri inestetice care să stea atârnate pe lângă gât. De asemenea, ele pot fi folosite la o oarecare distanță de telefon, au adesea butoane de control și se conectează rapid. Modelele performante de căști se pot conecta la câteva dispozitive (de exemplu asculți muzica de la laptop, dar concomitent fiind conectate la telefon pentru a prelua apelurile posibile).

Registratoarele video – pentru a fi mereu în siguranță

O camera video auto nu mai este de mult timp o noutate, ci o necesitate în traficul urban din ce în ce mai aglomerat și haotic.

De ce ai nevoie de o cameră auto? Iată doar câteva situații în care o camera video auto îți poate face viață mai ușoară:

Protecție personală – acesta este probabil principalul motiv pentru care cineva își cumpără o astfel de cameră: în caz de accident rutier sau incident în trafic (road rage) șoferul își poate susține cauza folosind clipul înregistrat sau poate determina ceilalți participanți la trafic să păstreze calmul.

Dovedirea nevinovăției în circumstanțe neclare – nimeni nu este perfect, inclusiv și agenții de circulație greșesc, deci folosind înregistrările camerei poți dovedi că nu ai trecut pe roșu, că nu ai depășit linia continuă sau pur simplu poți demonstra că ai fost nevoit să faci o anumită manevră.

Action camera – dacă totul merge bine pe șosea poți oricând folosi o astfel de cameră pe post de action camera când mergi în concediu că să-ți înregistrezi parcursul pe un drum sinuos de munte cu o priveliște frumoasă, de exemplu.

Fă cadouri gadgeturi și adu viitorul mai aproape de persoanele dragi. Unde să le găsești pe cele mai faine? Bineînțeles că în magazinul online Grand Shop! Alege dintre zecile de poziții cu prețuri convenabile și de o calitate garantată de producători. Transformă sărbătorile în amintiri de neuitat pentru cei dragi, chiar de azi!

P