Nimeni nu este scutit de greșelile tinereții, mai ales când este vorba de tatuaje. Cei de la portalul glamour.ru au adunat cele mai ciudate tatuaje ale vedetelor de la Hollywood: de la o sticlă de parfum până la inscripția „bacon”. 

Jennifer Lopez a recunoscut că ea consideră tatuajul lui Ben Affleck „monstruos și oribil”. Vorbim despre tatuajul cu un Phoenix pe tot spatele, care a devenit subiect de glume: internauții au spus că acest Pohenix nu se ridică din cenușă, ci din… al cincilea loc al actorului.

„Miau”- un astfel de tatuaj a fost făcut pe buza inferioară a lui Kendall Jenner. Modelul a declarat că tatuajul nu are nici o semnificație și doar a vrut să-și facă ceva în acel loc. Ulterior, ea a recunoscut că îi pare rău că și l-a făcut. Vestea bună este că tatuajele făcut în acea zonă nu țin mult timp.

Repperul Drake are multe tatuaje, dar unul din ele este destul de mare și iese în evidență pe fundalul altor desene. Este unul în formă de sticluță , este vorba de iamginea unui parfum creat de el însuși: „Drakkar Noir”.

Cara Delevingne trebuie să-i placă foarte mult baconul, altfel – nu avem cum explica tatuajul ei:

Cum crezi că arată tatuajul actorului Gosling? Din punctul lui vedere, acest tatuaj ar fi trebuit să fie mâna unui monstru care aruncă o inimă însângerată, însă el și-a făcut un tatuaj care semănă mai mult cu un cactus.

De departe, tatuajul Linei Dunham arată foarte bizar, dar de fapt este scris numele restaurantului preferat al actriței, Odeon. Da, Lina chiar și-a făcut un tatuaj cu sigla restaurantului!

Amanda și-a făcut un tatuaj cu inscripția „minge”: acest cuvânt a fost adesea repetat de partenerul actriței Colin Firth în timpul filmărilor musicalului „Mamma Mia!”. Acest cuvânt înseamnă părul pubian feminin.

Citește și: Prințesa Diana, Justin Biber, Madonna și alte vedete de la Hollywood despre care nu știai că sunt rude! (Foto)

Sursa: glamour.ru