Accident în Germania. Potrivit reuters.com, un tren a deraiat parțial vineri, 3 iunie, în apropierea orașului Garmisch-Partenkirchen, din localitatea germană Bavaria. Pe rețele de socializare au apărut deja  filmulețe și imagini de la locul accidentului. 

Conform sursei, în urma accidentului, cel puțin trei persoane au murit, iar alte 16 au fost grav rănite.

Mai multe vagoane ale trenului au ieșit de pe șine și s-au rostogolit parțial, provocând moartea a trei persoane și rănind un „număr nedeterminat de alți pasageri”, a anunțat poliția bavareză într-un comunicat de presă, adăugând că operațiunile de salvare și evacuare continuă.

La bordul trenului se aflau mai mulți elevi, potrivit publicație regionale Muenchener Merkur, care citează un ziar local. Imaginile surprinse de la locul accidentului arată unele vagoane răsturnate, în timp ce mai multe autospeciale de intervenție sunt prezente la fața locului.


Linia de cale ferată între Garmisch-Partenkirchen şi Oberau este în prezent închisă. Deutsche Bahn pregătește o rută alternativă pentru fluidizarea traficului.

În total, 60 de persoane au fost rănite în accident, a declarat un purtător de cuvânt al biroului districtual Garmisch-Partenkirchen.

Sursa: reuters.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: