Săptămâna trecută v-am povestit care sunt cele mai costisitoare alimente din lume, iar acest sandviș pretinde la un loc în topul nostru. Parcul de distracţii Disneyland, din California, propune un nou sandviș panini, care a debutat la deschiderea „Avengers Campus” – o zonă tematică a Universului Cinematic Marvel – pe 4 iunie curent.

Sandvișul are un preț uluitor de aproape 100 de dolari, și este destul de mare încât să fie consumat de mai multe persoane. Bucătăria, destinată lumii Marvel, are ca tematică pelicula Ant-Man And The Wasp și va servi feluri de mâncare care au fost micșorate sau mărite, scrie digi-life.tv, cu citare Los Angeles Daily News.

Dacă vă întrebați ce conține minunatul sandviş, care poate fi consumat de 6-8 persoane, ei bine, ingredientele sunt destul de apetisante: salam, șuncă cu rozmarin, brânză Provolone şi felii de focaccia prăjite unse cu roșii uscate, servite cu sos marinara și salată de rucola.

Și dacă nu aveți vreți să cumpărați varianta pentru opt persoane, sandvișul va fi disponibil, de asemenea, într-o singură porție pentru un preț mai modest de 15 dolari.

Foto: today.com / digi-life.tv

Distribuie articolul: