Iluzionistul Mihail Kovali ne uimește de fiecare dată cu trucurile sale absolut deosebite. De data aceasta, magicianul a încercat, alături de Olia Tira, un truc la elaborarea căruia a lucrat 12 ani. Acesta nu doar îi citește gândurile interpretei Olia Tira, dar și-a pus și viața în pericol, utilizând un revolver încărcat asupra sa.

„Este, probabil, cea mai spectaculoasă performanță a mea din toți anii de muncă grea în cea mai dificilă direcție a artei. Am lucrat la acest truc 12 ani”, după cum recunoaște chiar Mihail.

Iată cum iluzionistul îi citește Oliei nu doar gândurile, dar și acțiunile. Artista rămâne fără replică după ce Mihail ghicește unde ea a ascuns patronul în revolver.

NOTĂ: Acesta este un truc de magie și NU trebuie repetat ACASĂ.

„Lucrările mele anterioare erau, de asemenea, asociate cu riscul, dar mai degrabă riscul era pentru sănătate. Adică am mâncat ace, ochelari, lame… care îmi puteau răni organele corpului. Acest număr este deosebit de periculos datorită faptului că artistul care îl interpretează își poate pierde imediat viața dacă a greșit ceva în calcule. Am reușit să fac trucul cu mare dificultate, în primul rând ce ține de obținerea și înregistrarea armelor, cartușelor, întreținerea recuzitei. În plus, au existat multe dificultăți în procesul de pregătire: au apărut obstacole și pericole în timpul antrenamentului, s-au adăugat alte necazuri și Covid-19, din cauza cărora împușcătura a fost amânată… Apoi membrii echipei s-au îmbolnăvit și nu m-au putut ajuta la tragere, dar mi-a reușit în final”, a declarat Mihail pentru EA.md.

Echipa: videograf – Nikita Zhuravel; iluzioniști-consultanți din Rusia – Evgeny Gorlanov, Sergey Polevov, Daniel Grous.

Mulțumiri speciale cântăreței luminoase și magnifice Olya Tira pentru statornicie și curaj în timpul filmărilor.