Justin Bieber nu este deloc deranjat de întrebările despre viața sa intimă, ba dimpotrivă, interpretul le răspunde cu deschidere și fără sinchiseală urmăritorilor săi, chiar și la cele mai picante întrebări. Recent, în cadrul unei serii a proiectului „The Biebers on Watch”, acesta a oferit noi detalii despre viața sa personală.

În cadrul acestei emisiunii, interpretul canadian a răspuns la o întrebare mai delicată, Bieber a fost întrebat dacă ar schimba ceva din trecutul său.

„Nu regret nimic, pentru că tot de ce am avut parte, ma făcut să am acea personalitatea pe care o am astăzi, am căpătat multă experiență. Dacă m-aș putea întoarce ca să evit anumite dureri pe care a trebuit să le înfrunt, atunci, cred că mai bine nu făceam sex înainte să o cunosc pe Hailey. Știu, sună absurd, dar sexul înainte de căsnicie te poate face să fii confuz, a zis Bieber.

Justin este împotriva sexului înainte de nuntă, iar cu Hailey acesta nu a avut relații intime decât după căsătorie. După cele spuse de Bieber, asta nu a făcut decât să le întărească relația.

„Cred că am început să am o atitudine serioasă față de Hailey doar după ce am încetat să mai fac sex. Totul a devenit mult mai clar pentru mine. În acest fel am reușit să fortific fundamentul acestei relații, am fortificat și încrederea. Putea să mă ia în serios și să știe că, dacă nu fac asta cu ea, atunci nu fac asta cu altcineva și așa ar putea avea încredere în mine”, zice Bieber.

Reamintim că cuplul s-a logodit în iulie 2018, la aproximativ o lună după ce au început să se întâlnească. Nunta a trebuit însă a fost amânată pentru un an din cauza stării de sănătate a lui Bieber – cântărețul s-a luptat cu depresia, în plus, a fost diagnosticat cu boala Lyme

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: