Shopping-ul online, rămâne, mai ales în ultima perioadă, cea mai sigură metodă de a face cumpărături. Fără aglomerație, așteptări la coadă, interacțiune cu necunoscuți, deplasări obositoare, etc. Este un sentiment nemaipomenit atunci când stând acasă, lângă cei dragi, pui în coșul virtual tot de ce are nevoie întreaga familie și în câteva zile primești comanda direct la scară, în orice colț al țării te-ai afla.

Rozetka a ajuns în peste 150 de localități din Moldova

Cel mai mare magazin online din MoldovaRozetka.md pune la dispoziția întregii țări aproape 1 milion de produse din diverse categorii și la prețuri foarte bune. Scutece, haine și jucării pentru copii, hrană și accesorii pentru animalele de companie, tehnică și produse de uz casnic, cosmetice pentru îngrijirea corpului, accesorii pentru automobile și îngrijirea grădinilor, articole vestimentare și încă multe altele. Astfel, Rozetka a livrat comenzi în peste 150 de localități din republică.

Cumpără orice, oricând, cu livrare acasă

Rozetka.md își bucură vizitatorii cu reduceri și oferte generoase în fiecare zi a săptămânii. Branduri precum Samsung, Huawei, Tefal, Redmond, Huggies, Chicco, Nike, Puma, Parfois, Mango, etc. sunt la doar un click distanță. Tot ce trebuie să faci e să plasezi comanda pe site, să achiți cu ajutorul cardului bancar și în termen de 7 zile lucrătoare vei primi coletul direct acasă.

Totodată, pe lângă comanda pentru tine și familia ta poți face cumpărături și pentru prieteni, părinții sau bunici cu care nu te-ai mai văzut demult, dar care au nevoie și ei la rândul lor de anumite produse, care la moment nu sunt atât de ușor de găsit. Și dânșii vor primi coletele direct la ei acasă, indiferent în ce oraș ori sat locuiesc. În acest mod, economisiți timp, bani și aveți grijă de sănătatea voastră.

Faci shopping în siguranță

Cumpărând de pe Rozetka.md eviți în primul rând ieșirile în public, în transport sau alte spații închise și aglomerate. Astfel, te simți în absolută siguranță în confortul casei tale. Nu mai stai la coadă nici la cabina de probe, nici la case ca să achiți. Îți alegi tot de ce ai nevoie online, plasezi comanda și achiți cu ajutorul cardului, evitând și de data asta bancnotele care sunt pline de bacterii și viruși.

În acest mod simplu și deosebit de eficient îți reînnoiești garderoba, stocul de scutece și jucării pentru mezinul familiei, îmbogățești bucătăria cu niște electrocasnice, încerci un model nou de smartphone ori niște căști super-performante, te alinți cu un parfum nou sau îți bucuri automobilul ori grădina cu accesorii pentru îngrijire. Rozetka îți asigură shopping plăcut, avantajos și sigur, din toate punctele de vedere.

P