Sezonul recent încheiat al Săptămânilor Modei a fost amintit nu doar de haine și culori, dar și de machiaj. Se pare că în acest an tot ce e mai simplu, e frumos și e în trend. E surprinzător, însă modelele de pe podium nu prea au avut în acest an machiaj. 

Este foarte ușor să repeți singur machiajele care au fost pe podium, însă cel mai important lucru este să ții cont de câteva reguli.

Când renunți la machiaj, este important să te concentrezi pe îngrijire. Încearcă să hidratezi pielea pentru a evita exfolierea și iritația, iar pentru a face pielea să strălucească din interior, adăugă în îngrijirea ta produse active cu vitamina C și acid azelaic. 

Desigur, fața noastră nu arată întotdeauna la fel de perfect ca fețele modelelor de la evenimente. Însă, dacă pe piele apar unele imperfecțiuni și vrei să le maschezi, fă-o punctual – cu un strat dens de fond de ten pe față. 

Asigură-te că utilizezi produse bune, accentuează sprâncenele pentru a deschide aspectul și a-l face mai expresiv, dar nu exagera. Încă nu ești inspirată și nu știi cum să te machiezi ca totul să fie foarte natural? Noi îți venim în ajutor. Datorită acestor fotografii cu siguranță îți vei găsi inspirația: 


Sursa: bazaar.ru 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: