Anul 2022 s-a început cu noi schimbări și mai exact cu o nouă coafură. La începutul anului, practic toți își doresc o schimbare în viață și poate, una dintre cele mai simple și mai rapide moduri de a te transforma este să-ți tai bretonul. Cu toate acestea, ar trebui să ai grijă atunci când te decizi să-ți tai bretonul, pentru că acesta îți poate schimba radical aspectul, atât în ​​bine, cât și în rău.

Cu ajutorul bretonului, poți sublinia pomeții și ochii, poți evidenția vizual fața sau se pot accentua sprâncenele. Prin urmare, este foarte important să alegi bretonul potrivit pentru forma ta individuală și trăsăturile feței. Iată cum să faci acest lucru.

Tendința pentru breton câștigă din nou popularitate în industria frumuseții și a modei. Chiar și celebritățile care nu sunt obișnuite să experimenteze cu părul și imaginea lor, au decis să-și schimbe look-ul în acest an și au împărtășit coafura lor nouă cu fanii. Analizând chiar și după schimbările celebrităților, se pare că cea mai relevantă formă de breton din acest an va fi ușor neglijent și alungit pe părțile laterale ale bretonului francez.

Lily Collins

Această coafură este deja preferata actriței, Lily Collins, care joacă rolul principal în serialul TV „Emily in Paris”.  Vedeta a optat pentru breton drept, zdrențuit, care arată perfect pe părul ei de lungime medie.

Gigi Hadid

O altă vedetă, care a experimentat, este Gigi Hadid, aceasta probabil a decis să pună capăt relației cu fostul și să înceapă anul cu o nouă coafură, cum se mai spune: „o nouă coafură – o nouă viață”.

Anne Hathaway

O altă vedetă este Anne Hathaway, ea a postat recent pe pagina ei de Instagram o fotografie cu o nouă coafură cu breton drept alungit.

Ție îți place această coafură?

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: