Trupa de muzicieni BrassBand by „Anatol Cazac” & Viorel Buliga anunță un concurs inedit pentru toate cuplurile care își planifică nunta pentru perioada următoare. Aceștia oferă unei viitoare familii 50% reducere pentru prezența bandului la nunta lor, pentru toată seara. „Dar cine sunt cei de la BrassBand și de ce merită oare să-i avem la nunta noastră?”, s-ar întreba mirii, probabil.

„Ajută-i pe viitorii mire 🤵 și mireasă 👰 să beneficieze de o reducere de 50 % la muzică live în cea mai importantă zi a vieții lor, nunta!

-Abonează-te la pagina noastră.
-Etichetează în comentarii viitorii mire și mireasă.
-Distribuie concursul.

Câștigătorul va fi ales aleatoriu pe data de 21 Iulie prin intermediul platformei commentpicker.com 😉”, au anunțat cei de la BrassBand by „Anatol Cazac”.

Aflați că BrassBand este un proiect de lungă durată pe piața muzicală d ela noi. Până nu de mult, trupa exista sub forma unei fanfare.

„Atunci când am venit în formație s-a și întâmplat un restiling și trupa s-a transformat în Band by „Anatol Cazac”, păstrând memoria marelui compozitor și profesor. Cântăm mai mult cover-uri internaționale, dar și naționale. Gândim împreună o piesă care să ne aparțină, avem de unde ne stimula în acest sens. Publicul așteaptă asta de la noi! Iar solista care ni s-a alăturat recent, Olga Sarmaniuc, va face și mai colorate viitoarele producții muzicale”, spune pentru EA.md Viorel Buliga.

Trupa lucrează la realizarea unei piese proprii, sau un șir de melodii personale. „Știm exact ce dorește publicul nostru. Suntem o echipă de 11 persoane majoritatea #brassband, adică instrumente de suflat, dar pe lângă asta, avem două chitări și tobe. Cu așa format se laudă multe țări din jurul nostru – noi la fel și asigurăm astfel petreceri variate, de neuitat pentru toți”, ne-a mai spus Viorel Buliga, solistul bandului.