Deja de 5 ani, Asociația K LUMEA, alături de cofetarii locali, mici producători, producători de fructe, artizani și artiști mici și mari invită publicul la Mai Dulce. În acest an, Festivalul a purtat un nou slogan, iar vizitatorii au împânzit cu reacții dulci rețelele sociale.

Începe MAI Dulce

Posted by Ea.md on 21 Mai 2017

#TEPUPMAIDULCE – acesta a fost hashtag-ul și slogan-ul din acest an, al Festivalului Mai Dulce, o ediție care a îndemnat oamenii să renunțe la ecrane în schimbul îmbrățișărilor vii, oferite la intersecția străzilor Vlaicu Pârcălab cu Veronica Micle.

Dresscode-ul colorat a fost și la a cincea ediție o carte de vizită a Festivalului. Totuși, cele mai vânate au fost deserturile, care s-au vândut foarte bine și au făcut din ochi pofticioșilor. Peste 50 de cofetari amatori au luptat pentru trofeul anual „Cireașa de pe Tort”, iar peste 10 branduri autohtone și-au vândut produsele create în soecial pentru acest eveniment și au invitat vizitatorii la ateliere de lucru.

EA.md a venit la Mai Dulce să fure Rețete

Posted by Ea.md on 21 Mai 2017

Ca în fiecare an, publicul de toate vârstele a avut de ales dintr-o listă întregă de activități destinate pentru mari și mici, astfel că nimeni nu a reușit să se plictisească și să gândească la faptul că ar putea ploua. Târgul Copiilor Cuminți, Teatru Gastronomic, Clătitele KLUMEA, Parada Gemenilor, atelierele pentru copii, o multitudine de concursuri pentru adulți și desemnarea câștigătorului titlului „Cireașa de pe Tort” au fost la ordinea zilei.

Parada gemenilor la Mai Dulce

Posted by Ea.md on 21 Mai 2017

Printre oaspeții de onoare, în acest an, s-au numărat Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu, Maria Iliuț, Adrian Ursu cu Bety și micuții de la Teo Dance.

ionela

Menționăm că banii adunați în urma vânzării biletelor de acces la Festivalul Mai Dulce au acoperit cheltuielile de organizare și noile activități ale proiectului Arterapia, ce are drept scop animarea cromatică a spitalelor pentru copii.

Admirați câteva fotografii împărtășite de către organizatori și vizitatori pe rețelele sociale:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: