Pe 31 mai la Romexpo urmează să aibă loc un eveniment-concept în cadrul căruia Irina Rimes va urca pe scenă pentru a aduce emoțiile profunde prin melodiile sale. Alături de artistă pe scenă vor urca 13 dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România.

„The Concert”, astfel se numește evenimentul-concept unde Irina Rimes va prezenta cel mai amplu show al său din acest an.  „Va fi un concert mare și special, tocmai de aceea și noi ne pregătim mult și special! Voi aduce în fața publicului un nou concept de concert, ceva ce n-am mai făcut până acum, dar simțeam nevoia să se întâmple. Concertul acesta este ocazia perfectă pentru a vă prezenta această nouă formulă. Vreau să rămână surpriză, așa că pot doar să vă spun că surpriza noastră implică o orchestră întreagă. Vă așteptăm să vedeți despre ce e vorba pe 31 mai la The Concert”, a spus Irina Rimes.

Cel mai recent album al artistei este Cosmos, ce reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului. „The Concert” va dura trei zile, începând cu 30 mai.

Amintim că interpreta și-a „speriat”, la propriu, fanii chiar înainte de sărbători. Irina a fost internată cu hemoragie și operată de urgență.

Vezi și: Cum se simte Irina Rimes și când va fi externată din spital (Foto)