După ce ne-a colorat toamna, demonstrându-ne emoțiile pe care le provoacă hăinuțele și ghetuțele „made in Moldova”, campania „Copii DININIMĂ” a culminat cu un concurs pe măsură!

Cele nouă branduri participante – „Maxikids”, „Creme Brulee”, „Miss Vivien”, „Zorile”, „Bombonici”, „Lia Fia”, „Magvi”, „Vestiti” și „Ponti” – au invitat toți copiii care poartă „DININIMĂ” să pășească în lumina reflectoarelor și să se simtă vedete, oferindu-le cadou ținute de sezon și o sedință foto profesionistă!

Consursul #copiidininima a adunat peste 250 de participanți, care au trimis poze cu ei purtând brandurile din concurs. Dintre aceștia, 60 care au adunat cele mai multe like-uri, share-uri și comentarii la pozelele lor au ajuns în marea finală.

Priveliștea era atât de adorabilă, încât toți ar fi meritat marele premiu, de aceea sarcina dificilă i-a revenit imparțialului random.org, care a ales în mod aleatoriu cei 4 câștigători.

În categoria celor mai mici fashioniști au fost premiați Ilinca (2 ani) și Lucian (11 luni). Astfel, Ilinca a primit în dar câte o rochiță din partea „Creme Brulee” și „Lia Fia”, iar Lucian s-a ales cu câte un costum din partea „Bombonici” și „Maxikids”.

Iar cei mai mărișori – modele cu experiență, am putea spune – Ștefănel (4 ani) și Marilena (7 ani) au fost premiați la rândul lor cu hainuțele oferite de producătorii autohtoni. „Zorile” și „Magvi” a venit cu daruri pentru Ștefănel, iar Marilena a primit cadou o rochiță marca „Miss Vivien” și o cămașă de la „Vestiti”. Țoți câștigătorii s-au ales cu mici atenții din partea brandului „Ponti”.

Premianții s-au distrat de minune în aer liber, purtând ținutele primite cadou, iar fotografa Irina Barcari a reușit să-i surprindă în cele mai gingașe, amuzante și fashion ipostaze.

P