Fizicul este unul din elementele prin care se fac remarcate o mulțime de personalități. Fie că și-l scot în evidență prin diferite modalități, fie sunt înzestrați de la mama-natură, a avea ceva ce te face mai deosebit de ceilalți este un atu, iar înălțimea este unul dintre aceste avantaje.

Dacă e să vorbim despre bărbații celebri, atunci aflați care sunt acea parte masculină care „îi privesc de la înălțime” pe colegii lor.

NICHOLAS HOULT

Înălțime – 190 centimetri

Astăzi, eroul din filmul „Mad Max: Fury Road” Nicholas Hoult, împlinește 28 de ani. Deși, la moment, nu are atât de multe roluri în filme, actorul este cunoscut și pentru relația de câțiva ani de zile pe care a avut-o cu Jennifer Lawrence. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare a primei părți din filmul „X-Men”, rol care i-a adus glorie lui Nicholas. Actrița se pare că nu a rezistat englezului înalt, cu corp de atlet, pentru că și acum mai sunt momente când își amintește cu emoții de vremurile când formau un cuplu.

DWAYNE JOHNSON

Înălțime – 196 centimetri

Fost wreslter profesionist și acum cel mai bine plătit actor de la Hollywood, are nu numai o musculatură foarte dezvoltată, ci și o energie inepuizabilă. Aproape zilnic, starul din filmul „San Andreas” postează pe Instagram momente din activitatea sa la sala de forță, antrenamente care încep înainte de răsărirea soarelui.

Citește și: Îi admiri în filme, dar nu știai că sunt cei mai bine plătiți actori de la Hollywood!

ARMIE HAMMER

Înălțime – 196 centimetri

That face when you present a @ifpfilm Gotham Award to Saoirse Ronan then try to steal it back from her….

Публикация от Armie Hammer (@armiehammer)

Nici nu e de mirare că rolul spionului Yllya Kuryakin din filmul regizat de Guy Ritchie „The man from U.N.C.L.E” i-a revenit lui Hammer, deoarece actorul chiar se regăsește în personajul dat. Este dotat cu un  fizic atractiv și are și rădăcini rusești: străbunica sa, Olga Vadina, s-a născut în Rusia.

CHRIS HEMSWORTH

Înălțime – 190 centimetri

La prima audiție, directorul și regizorul filmului „Thor” nu a fost pe deplin sigur de candidatura lui Chris. Totuși, actorul a reușit să convingă pe toată lumea cu „profesionalismul” său, iar fanii Marvel Cinematic Universe l-au văzut pe Hemsworth pe marile ecrane, jucând rolul unui zeu al tunetului. Ulterior a devenit clar: nimeni nu ar fi fost mai potrivit pentru acest rol decât australianul.

JASON MOMOA

Înălțime – 193 centimetri

Un alt super-erou, de data aceasta, este din universul D.C. Aquaman, Khal Drogo sau după numele real, Jason Momoa. Acesta este chiar cu trei centimetri mai înalt decât colegul său scandinav Thor și, spre deosebire de Chris, americanul împărtășește mai des fanilor diferite filmulețe în care își demonstrează abilitățile fizice.

Citește și:  Simona Halep – învinsă la Cincinnati, dar inclusă din nou pe lista Forbes în TOP 10 cele mai bine plătite atlete din lume

IDRIS ELBA

Înălțime – 190 centimetri

Recent, actorul și-a făcut debutul în ringul de box la categoria de profesioniști, încadrându-se perfect în categoria de greutate necesară. Un lucru deloc surprinzător, întrucât la o înălțime de 190 centimetri, Idris cântărește 92 de kg – proporții ideale pentru un atlet.

Foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: