Ceaiul de cătină este un adevărat depozit de substanțe utile, ceea ce îl face un asistent de neînlocuit în susținerea sistemului imunitar. Vitaminele A, B, C, Omega-3, Omega-6 sunt doar o mică parte din componentele care asigură proprietățile unice de vindecare ale acestor fructe de pădure.

Ingrediente

  • Cătină 200g
  • apă 1l
  • lime, portocală sau lămâie (după gust)
  • zahăr sau miere după gust
  • scorțișoară
  • cuișoare după gust
  • mentă proaspătă

Mod de preparare

Clătiți bine fructele de cătină, acoperiți cu apă și gătiți la foc mic timp de cinci minute. Apoi zdrobiți-le ușor, adăugați citricele feliate. Adăugați zahăr sau miere, scorțișoară, mentă proaspătă și cuișoare, apoi amestecați. Acum se poate de servit!

Sursă: marieclaire.ru

Distribuie articolul: