„Drag mi-a fost întotdeauna” este titlul cântecului nou din repertoriul Stelei Botez, lansat cu ocazia sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, sărbătoare creștină care este ținută drept hram în multe localități din Republica Moldova. Muzica îi aparține artistei, iar textul este frumos așezat pe coală de hârtie de către maestrul Nicolae Gheorghe Rusu. Orchestrația este semnată de către Eugen Straită-Burlac.

„Am fost acompaniază Orchestra Națională Lăutarii în frunte cu maestrul Nicolae Botgros, sub bagheta dirijorală a lui Corneliu Botgros. Cel din urmă a avut grijă să iasă cântecul autentic și corect structurat din punct de vedere armonic. Corneliu Botgros este și un bun prieten care știe cel mai bine cât zahăr să pună astfel ca să nu fie prea dulce tortul :)”, declară interpreta pe site-ul personal.

received_1154467447915737

received_1154467441249071Cântecul este despre satul din sudul Moldovei și Hora care se joacă acolo devenită tradiție din strămoși.  „Eu am amintiri frumoase legate de satul meu de baștină și de toate celelalte sate din Lunca Prutului de jos, unde am gasit cantece folclorice, sate frumoase și pline de sfințenie. „Drag mi-a fost Întotdeauna” arată frumusețea plaiului, a satului moldav, a tradițiilor românești și a oamenilor frumoși la suflet și la chip, oameni din lunca Prutului”, mai povestește Stela.

Videoclipul „Drag mi-a fost întotdeauna” a fost realizat timp de o zi în satul Crihana Veche din Raionul Cahul, în fața Casei de Cultură, acolo unde se fac horele în fiecare duminică. Producția video a fost realizată de către Dinu Bubulici. Regia și scenografia este semnată chiar de interpretă.

„Protagoniștii videoclipului sunt membrii Ansamlului Crihăneanca sub conducerea Lilianei Bujoreanu și membrii Ansamblului Profesionist Izvoraș sub conducerea coregrafului Ion Arabadji. Tineri talentați și frumoși. Au contribuit considerabil la realizarea acestui material video directorul Teatrului Republican „B.P.Hasdeu” din Cahul, domnul Gheorghe Mîndru și Primarul satului Crihana Veche, doamna Rodica Cucereanu cărora le adresez un mare mare mulțumesc”, mai notează tânăra artistă.

received_1154467561249059

„Sper să vă placă și să jucați pe ritmurile cântecului” – Stela Botez.