Despre Patisa Magadova vă vorbeam încă în luna martie. Tânăra muncește în modeling, e stabilită cu traiul în Los Angeles și e una dintre cele mai bune prietene ale modelului basarabean Xenia Deli. Patisa a lipsit preț de câteva luni din spațiul virtual, motivul fiind unul important: a devenit mămică!

Patisa Magadova a născut în primăvara acestui an, în primele luni renunțând cu desăvârșire la viața virtuală. Și-a închis pentru câteva luni pagina de Instagram, iar despre acesta a vorbit, în primul său LIVE din rețea și moldoveanca Xenia Deli. Aceasta a mai adăugat, atunci, că Patisa va reveni în scurt timp.

Model și cea mai bună prietenă a Xeniei Deli! Cine e Patisa Magadova (FOTO)

Happiness ❤️🤰🏻with @xeniadeli 💞💙

A post shared by @ patiisa on

Tânăra de 24 de ani, originară din Azerbaidjan, s-a ținut de cuvânt, revenind pe Instagram la începutul lunii iunie, cu o primă poză a fiului. A născut un băiețel, numele căruia l-a ales tot la recomandarea fanilor care îi urmăresc activitatea. Micuțul a fost numit Danny.

În ciuda schimbărilor pe care le-a suportat de-a lungul sarcinii, modelul arată remarcabil în cele doar câteva luni de când a născut. A rămas în relații la fel de calde cu Xenia Deli și se pregătește să revină în lumina reflectoarelor.

https://www.instagram.com/p/BVjYuq9A5pr/?taken-by=patiisa

My son 🤙🏾

A post shared by @ patiisa on

https://www.instagram.com/p/BWrmaMTgpDf/?taken-by=patiisa

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: