Ești curioasă să descoperi cea mai bună poziție sexuală în funcție de semnul tău zodiacal? Ai nevoie de inspirație pentru a avea o viață sexuală mult mai bună? Iată care este cea mai bună poziție sexuală în funcție de zodia ta.

Fiecare poziție este adaptată la nevoile, personalitățile și gusturile semnului respectiv. Expertul în sex și relații, Melissa Stone, a studiat astrele pentru a descoperi cum fiecare dintre cele 12 semne în mod specific ar putea beneficia de pozițiile sexuale.

Vărsător – Cowgirl

Foto: Women’s Health

Stilul de cowgirl îi permite acestui semn de aer să experimenteze. Avantajul acestei poziții este că tu alegi ritmul, adâncimea și unghiul de penetrare.

Pentru a încerca, unul dintre parteneri trebuie să stea întins pe spate cu picioarele întinse, în timp ce celălalt stă călare pe el, cu fața unul spre celălalt sau invers pentru cele care vor senzații noi.

Pești – Misionarul

Știi că acest semn de apă emoțional va dori să facă din sex o experiență senzuală, iar cea mai intimă poziție e cea a misionarului.

Poziția necesită ca ambele persoane să fie față în față, contactul vizual intens permițând cuplurilor să se simtă incredibil de intim, valorizând astfel apropierea și conexiunile emoționale. Știința spune că este cea mai bună poziție pentru orgasm.

Vărsător – The Wheelbarrow (Roaba)

Foto: Men’s Health

Semnul de foc este îndrăzneț și pasional, așa că nu mai este nevoie să spunem că așa este și în dormitor. Roaba transformă cu adevărat sexul într-o aventură și face ca lucrurile să fie mai jucăușe pentru părțile implicate.

Taur – Flat iron

Foto: Your Tango

Această poziție sexuală se potrivește nevoii de compasiune și iubire a Taurului (o necesitate, având în vedere că este guvernat de Venus, planeta iubirii).

Această poziție este incredibil de pasională și este excelentă pentru a  experimenta. Poziția Flat Iron presupune ca femeia să fie întinsă cu fața în jos pe pat, cu pelvisul ridicat (mai ușor prin plasarea unei perne sub șolduri), în timp ce bărbatul o penetrează din spate.

Gemeni – Poziția 69

Foto: The Sun

Gemenii  vor ce e mai bun din ambele lumi, așa că 69 este poziția sexuală perfectă. Aceasta este o modalitate excelentă pentru semnul de aer de a experimenta.

Rac – Poziția față-n față

Foto: Women’s Health

O persoană sensibilă precum Racul va aprecia intimitatea. Poziția îi face pe parteneri să se simtă mai conectați. Femeia  se urcă în poala bărbatului, înfășurându-și picioarele în jurul spatelui partenerului care o penetrează.

Leu – Doggy Style

Foto: Men’s Health

Poziția aceasta îi permite Leului să fie afectuos. Doggy Style presupune să te pui în patru labe, în timp ce bărbatul stă în picioare sau îngenunchează în spatele femeii, penetrând-o din spate.

Fecioara – Leap Frog

Fecioara loială și demnă de încredere se va bucura de oportunitatea de a fi puțin jucăușă, iar poziția Leap Frog ar putea deveni favorita ei. Această poziție oferă o penetrare mai profundă.

Balanța – Scoica

Foto: The US Sun

Balanțele sunt indecise și vor avea dificultate în alegerea poziției sexuale pe care să o încerce.  Această poziție îi permite Balanței să fie tandră, flexibilă și jucăușă.

Scorpion – Șurubul

Foto: Women’s Health

Un Scorpion pasional și loial se va bucura de un pic de îndrăzneală în dormitor.

Femeia se așază pe marginea patului, apoi trebuie să se întoarcă pe o parte, sprijinindu-se pe șold și folosindu-se de braț pentru sprijin. Partenerul  intră pe la spate.

Săgetător – Vulturul

Săgetătorii vor să experimenteze. Vulturul este o poziție perfectă pentru ei, similară cu poziția misionarului, cu excepția faptului că femeia are picioarele desfăcute în lateral.

Capricorn – Spooning

Foto: Men’s Health

Fiind un semn care prețuiește confortul și dragostea tandră, poziția sexuală spooning le oferă aspectul emoțional și intim al sexului.

Distribuie articolul: