Oamenilor le place, într-o mai mică sau mai mare măsură, să vorbească despre experienţele pe care le-au trăit şi să capteze atenţia celor din jur atunci când le expun. Când vine vorba de clipele petrecute în dormitor, nu doar bărbaţii îşi povestesc trăirile după ce fac sex, ci şi femeile.

Potrivit un studiu realizat în Suedia, Australia, Noua Zeelandă, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Polonia, Franţa, Italia, Ungaria, Statele Unite, Olanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Cehă, Elveţia şi Africa de Sud, la care au participat 8.407 de femei active sexual, din 21 de ţări, există şapte subiecte principale pe care femeile le spun prietenelor după ce fac sex.

Mărturisiri despre durata actului sexual

Femeile din Belgia, Finlanda şi Norvegia sunt interesate în primul rând de durata întâlnirii, adică timpul petrecut împreună, de la momentul în care un bărbat a abordat o femeie şi până la clipele de plăcere din dormitor. De obicei, femeile se laudă dacă au avut mai multe partide amoroase într-o singură noapte.

Pentru cine contează mărimea contează

Mărimea penisului este un subiect de interes pentru femeile din Irlanda, Polonia şi Africa de Sud.

Preferinţele pentru epilat

Femeile din Statele Unite, Australia şi Danemarca discută frecvent despre epilarea în cazul partenerilor. Ele vor verifica şi vor transmite mai departe dacă un bărbat este tuns, epilat cu ceară, ras.

Despre cuvintele rostite de bărbaţi

Pentru cele din Franţa, Spania şi Regatul Unit, cuvintele utilizate pentru a cuceri o femeie sunt importante, dar la fel sunt şi vorbele rostite în aşternuturi.

Cât contează mirosul, gustul

Mirosul şi gustul sunt factori semnificativi pentru toate femeile, însă reprezintă subiectul de analiză principal pentru femeile din Elveţia, Austria şi Suedia după ce fac sex. A fumat, a consumat alcool sau s-a spălat pe dinţi înainte să ajungă în pat? Fiecare detaliu este luat în considerare.

Despre ce mai discută fetele

Experienţele sexuale excentrice, cum sunt clipele de plăcere din locuri publice, sunt preferate de femeile din Olanda, Noua Zeelandă şi Ungaria. Vigoarea unui bărbat este importantă pentru femeile din Germania, Italia şi Republica Cehă.

Sigurd Vedal, consilier în relaţii de cuplu, spune că „femeile împărtăşesc detalii intime una cu cealaltă întrucât vor să demonstreze faptul că pot atrage bărbaţi extraordinari, care au grijă de ele atât în dormitor, cât şi în afara lui. Conversaţiile între femei sunt foarte deschise – ele le vor spune prietenelor apropiate binele şi răul, locurile şi totul.

Sursa

Distribuie articolul: