SPA estetistul Daria Goroșenco știe toul despre frumusețe, însă consideră principalul instrument al acesteea - inteligența.

Invitată în cadrul interviului „Ce vor femeile?!”, Daria a vorbit despre raportul femeie de succes și soție, ce înseamnă cu adevărat o femeie frumoasă și care sunt cele mai importante reguli de îngrijire.

Estetic Studio a împlinit 5 ani! Ai parcurs un drum lung împreună cu echipa ta. Cum a decurs acest timp?

5 ani au trecut foarte repede, însă nu pot spune că au fost ani ușori, pentru că am muncit foarte mult, am obținut multe datorită echipei pe care o am. Dacă ai o echipă puternică, ajungi departe.

Cât de mult contează aspectul fizic?

Pentru o doamnă, domnișoară, foarte mult contează aspectul fizic. Atunci când o doamnă se consideră frumoasă este încrezută în propriile puteri și poate să obțină foarte multe. Însă, frumusețea e relativă. O femeie este frumoasă atunci când este îngrijită, deșteaptă. Deci, nu doar aspectul fizic contează.

Atunci când vine o domnișoară la salon, nu lucrăm doar cu fizicul ei. Acordăm o mare atenție stării de spirit. Când vii la o procedură SPA, te relaxezi, uiți de probleme și starea psihologică a femeii se schimbă.

Ce mai contează în descoperirea frumuseții interioare și cum o punem în valoare?

Pentru o doamnă, frumusețea contează mult, frumusețea se învață. În primul rând, o femeie bine instruită, citită, știe multe secrete ale frumuseții. În cel de-al doilea rând, o femeie sănătoasă este o femeie frumoasă. Deci, femeia ar trebui să aibă grijă de sănătate. În cel de-al treilea rând: o femeie iubită, este o femeie frumoasă.

Dacă am atins subiectul bărbaților, cum ar trebui să fie tratată femeia de un bărbat. Care-ți sunt așteptările tale?

Din propria experiență, pot spune că e important să ai un sprijin alături. Atunci când ai o persoană în preajmă, care te înțelege, te susține la fiecare idee pe care o ai – asta contează mult. Pentru o femeie contează mult să fie susținută, atât moral, cât și financiar. Pentru a fi frumoasă e nevoie și de un pic de investiție, însă nu vreau să spun că dacă nu ai bani nu poți fi frumoasă.

Există foarte multe secrete pe care le poți face acasă, cu produse naturiste.

Sunt foarte multe femei care nu-și permit financiar sau poate lipsta de timp nu le permite să vină la salon cu regularitate. Ce le recomanzi?

Recomand să viziteze site-ul nostru nou: dariagorosenco.com. Acolo o să învățăm împreună să fim frumoase, nu doar în incinta salonului, ci în condiții casnice. Am observat timp de cinci ani că foarte multe femei nu știu cum să aibă corect grijă de sănătate, de piele, ș.a.

Ai putea să oferi câteva sfaturi necesare femeilor care ne privesc de acasă. Cum să se îngrijească? Care sunt cele mai importante sfaturi pe care să nu le ignore?

Demachierea, dimineața și seara. Hidratarea. Cu părere de rău consumăm foarte puțin lichid. Ceaiul nu este lichid. E nevoie de apă pură. Atunci când pielea este hidratată, atată bine.

Recomand și exfolierea de două ori pe săptămână. Există foarte multe rețete pe care le poți face acasă, același zaț de cafea sau zahăr.

O femeie de succes, cu o carieră prosperă ar putea suferi la capitolul viață personală? Cumva îndepărtează asta bărbații?

Nu pot spune că îndepărtează bărbații, însă pentru a obține un succes, uneori trebuie să jertfești cu anumite lucruri în familie. Eu sunt mamă, am un copil mic și cu părere de rău, în ultimul an, i-am acordat foarte puțină atenție. Timpul nu se întoarce înapoi. Sper pe viitor să nu-mi pară rău de acest lucru.

Eu lucrez împreună cu soțul meu. El face injectări cu acid hialuronic și botex. Eu pregătesc clienta. Atunci când văd că nu pot prin metode naturiste să o conving, se implică soțul. Ce-mi place la el e că știe să refuze. Uneori vin domnițe și spun că vor buze mari. El refuză dacă nu este cazul.

Cum e să fii soția unui medic estetician, care are anumite standarde de frumusețe?

Eu sunt o femeie fericită. Pe lângă estetician, soțul meu este și ginecolog. Sunt o femeie norocoasă și chiar îmi iubesc soțul. Eu nu sunt geloasă pentru că înțeleg că acesta este lucru.

Ce ai învățat tu de la el la capitolul frumusțe?

Am învățat să nu exagerăm cu injectările și să avem grijă de sănătate. Îmi place că el are grijă, mă sună și spune: Daria, ai băut astăzi apă? Ai luat vitamine? Să trăiești cu un medic este bine pentru sănătate.

Daria, îți mulțumesc mult pentru discuție. Ce ai să le transmiți femeilor care ne urmăresc?

Vă invit să vizitați site-ul nostru: Dariagorosenco.com pentru că frumusețea se învață. Eu vă invit să o învățăm împreună.

Citește și „Ce vor femeile?!” cu jurnalistul Gheorghe Gonța: „O femeie plictisește când arată prea multă dragoste” (Video)