Jurnalistul Gheorghe Gonța este un adevărat profesionist în domeniu, pe lângă asta, cunoaște foarte bine psihologia femeilor, precum și necesitățile lor.

Invitat în cadrul „Ce vor femeile?!”, Gheorghe mărturisit gânduri care pun în valoare necesitățile femeilor din secolul XXI.

Când eram tânăr (de parcă acum sunt bătrân), pe la vreo 20 de ani, credeam că libertatea constă în a fi singur și a face absolut ce vrei tu. Ziceam: eu o să mă căsătoresc când o să îmi fac casă, mașină, carieră și după care o să îmi fac și o familie. Așa, până mi-am dat seama că asta, de fapt este o ipoteză tâmpită, poate chiar și egoistă.

Eu am început să obțin micile mele succese, doar după ce am decis că vreau să-mi formez o familie, alături de soția mea Cristina. Aici este vorba despre echilibru, despre faptul că ai pentru cine trăi.

Spre exemplu, când obții acel salariu, cât de cât bunișor sau ai o emisiune de succes, e o adevărată mândrie când copilul tău te vede la televizor sau când soția te sună și te laudă.

Eu sunt în zodia Pești. Acești nativi au o problemă, ei tot timpul vor lăudați. Chiar dacă au greșit, ei trebuie să fie lăudați, ca să fie bine ulterior. Pentru mine într-adevăr contează cuvintele de laudă, dar eu cât de cât sunt realist și îmi dau seama când succesele mele nu sunt cu adevărat succese.

Tinerii trebuie să înțeleagă un lucru: atunci când îți asumi să faci copii, asta nu presupune doar ceea ce vezi pe Facebook, cu toate bune și frumoase. E greu să ai copii, dar eu consider asta ca o investiție în propriul viitor și chiar cel al lumii.

Atunci când ai copii ești obligat ca mintea să-ți meargă mult mai repede, decât atunci când erai doar cu nevasta.

De când sunt tată am devenit mai fricos. Tot timpul îmi fac griji să fie totul bine. Când văd la telefon că mă sună nevasta, eu nițel mă tem, de aceea mai des comunicăm prin SMS-uri.

Un bărbat nu va fi vreodată fericit și bucuros de viața lui dacă propria femeie nu-i va fi mulțumită și împlinită.

Atâta timp cât un bărbat reușește să o satisfacă din toate punctele de vedere, ca ea să fie împlinită, atunci viața poate fi considerată frumoasă.

Pentru mine femeile înseamnă totul.

Bărbatul este curajos cu mintea beată, femeia este curajoasă cu mintea trează.

Eu vreau ca soția mea să se bucure de viață.

Soția mea m-a cucerit pe mine prin faptul că m-a respins din prima. Eu nu prea eram obișnuit să fiu refuzat de o femeie. Când am văzut că ea pe mine mă respinge, am început lupta pentru cucerire. Și ne-am îndrăgostit foarte repede.

O femeie plictisește când arată prea multă dragoste. Dacă arată prea multă dragoste, bărbatului i se urcă la cap și lui i se pare că este deja Zeu.

Femeile vor atenție. Pentru unele femei, atenția înseamnă niște diamante, dar e actuală vorba lui Carla’s Dreams: o să îmi aleg o femeie care are alergie la diamante.

Bărbații au nevoie de laude și încurajare.

O să îmi educ fiul prin exemplul propriu. El când o să mă vadă pe mine citind și pe mama lui citind și el va citi.

Cel mai dureros este când o femeie plânge. E greu să vezi asta, te doare sufletul pur și simplu. Dar, ele după ce plâng un pic, pot să întoarcă și munții.

Femeile trebuie să înțeleagă un lucru: să nu se supere pe ziua de 8 martie. Da, bărbații au o problemă cu ziua de 8 martie, ei vin doar în această zi să-și manifeste dragostea, asta nu pentru c nu-și dau seamă că ar trebui și în alte zile să o facă (nu mă refer la zile de naștere, sau Anul Nou), ci pentru că acesta este un standard format de ani de zile.

După 30, îți dai seama că trebuie și în zile obișnuite să aduci câte o floare.

Femeile trebuie să știe: ele sunt mai presus decât bărbații.