14 absolvenți care au luat 10 pe linie la BAC 2019 și-au dat întâlnire la Zity Mall! În semn de susținere și încurajare pentru noi rezultate, aceștia s-au distrat împreună la o ședință foto memorabilă. Centrul comercial le-a oferit ambianța plăcută a unui spațiu de shopping și entertainment modern, numai bun să țină pasul succeselor mari. Sunt tineri și au o personalitate puternică, ambiția și perseverența de care dau dovadă îi va îndrepta spre o carieră strălucitoare. Majoritatea din ei, aspiră (sau chiar au fost admiși deja) la studii de calitate în afara țării. Echipa Zity Mall îi încurajează să-și realizeze visele și, oriunde s-ar afla, să nu uite niciodată că acasă le-au rămas rădăcinile.

Evident că în spatele notelor de 10 stau multe ore de studiu, muncă și chiar sacrificii, din acest motiv acești tineri au meritat să se relaxeze calitativ. În acest an, 18 absolvenți din țară au luat patru de 10 la examenele de bacalaureat; din motive personale unii din ei nu au reușit să se implice în proiectul fotografic realizat de către Zity Mall.

Întrebați cum se văd peste 10 ani, tinerii au răspuns cu entuziasm și licăr în ochi; aspirațiile acestora de viitor le puteți afla mai jos:

 • MĂDĂLINA TEACĂ – „Peste 10 ani mă văd purtând halatul alb și învățând în continuu, întrucât chirurgia este o școală eternă!”
 • CVINTILIAN ROȘCA – „Sper că în 10 ani să acumulez succese și experiențe în domeniul tehnologiei, iar eventual să revin în Republica Moldova și să implementez măcar o parte din ele. Aș vrea să fiu exemplul care să demonstreze oricărui din noi că munca, de fapt, stă la baza realizării de sine.”
 • CRISTINA SUSANU – „Peste 10 ani aș vrea să fiu o persoană inspirată, care a găsit cheia spre succesul și fericirea proprie, care continuă să se descopere și care se dedică trup și suflet ocupațiilor ce îi aduc plăcere și armonia interioară.”
 • MIHAELA LOZAN – „Mi-ar plăcea să fiu manager al unei companii internaționale și, de ce nu, să semnez un contract de colaborare cu Zity Mall!”
 • DANIELA PATRICIA-COVALI – „Peste 10 ani aș vrea să devin un profesionist în domeniul medicinei și mă văd cu o puternică dorință de a-mi continua visele de acum!”
 • CĂTĂLINA BARBAROȘ – „10 ani este o perioadă lungă de timp, iar situația în care mă voi afla atunci depinde în mare parte de alegerea pe care o voi face în această vară. Dacă decizia mea de a studia medicină va fi definitivă, atunci sper că voi deveni un chirurg-oftalmolog de succes care va reda posibilitatea pacienților săi de a vedea frumusețile lumii!”
 • IOANA VATAMANU-MĂRGINEANU–„În 10 ani cred că voi obține diploma de studii din Letonia și mă voi întoarce în Republica Moldova. Aș vrea să vin cu multe idei inovatoare. Țara noastră are nevoie de tineri care vor contribui la prosperitatea noastră.”
 • ADRIANA BUȚCU – „Sper că peste 10 ani voi munci în domeniul medicinei și voi avea în perspectivă o carieră de succes. Mi-aș dori să fiu fericită și împlinită.”
 • NICOLAE ODAGIU – „În 10 ani, mă văd la începutul unei cariere de succes ce-mi va oferi stabilitate și satisfacție.”
 • ANA-MARIA SECRIERU– „Peste 10 ani sper să devin un specialist bun în domeniul ingineriei mecanice, să fiu înconjurată de oameni dragi și să-mi trăiesc viața la maximum.”
 • IONELA TATARU – „În 10 ani, mă văd o femeie fericită și împlinită, la un job ce îmi va oferi satisfacție și având alături doar prieteni adevărați și, de ce nu, o familie frumoasă.”
 • LAURA-ANDREA SCHIMBĂTOR – „Peste 10 ani doresc să mă întorc acasă, în Moldova, pregătită să aplic experiența și cunoștințele acumulate pentru a construi o țară în care vom dori să rămânem.”
 • VICTORIA RAȘCOV – „Visez să fiu o femeie fericită și împlinită! Mi-aș mai dori să vizitez cât mai multe țări, măcar 20!”
 • LUCIANA APACHIȚEI – „Peste 10 ani nu va mai exista Luciana – eleva cu 4 de 10 la bac, ci un tânăr specialist dornic de a lucra pentru compania, să zicem, Maersk cu sediul în Copenhaga. Mi-aș dori să am deja o familie și un copil. Sper să fi reușit să vizitez Islanda(un volcano tour), Norvegia(definitely the northern lights) și alte must-visit destinations. Cu siguranță, la moment aceasta e imaginea dorită, dar noi toți știm ca unicul lucru constant este schimbarea și schița dată poate ajunge cu totul altă în realitate.”

Ei au ales Zity Mall, iar centrul comercial s-a ocupat de restul detaliilor.

Tinerii au avut ocazia să se cunoască mai bine într-o atmosferă lejeră de mall, savurând meniuri gustoase și băuturi răcoritoare oferite de McDonald’s. Nici înghețata cremoasă n-a lipsit din program, aceasta a fost oferită în mod nelimitat de către cafeneaua. Mai mult decât dulce. Deasemenea, absolvenții au fost răsfățați cu cadouri generoase de la partenerii proiectului, și anume: librăria Bookstore, Ovico, Melkior, Kenvelo/Lee Cooper, Moonglow, Rollerdrome Zorile și Zorile Outlet.

Food court-ul Zity Mall e confortabil și atractiv din punct de vedere culinar, reprezintă un loc perfect în care să te întâlnești cu prietenii. Prin geamurile sale imense, acesta deschide o priveliște panoramică spre stradă, iar plantele verzi te fac să te simți în sânul naturii. De asemenea, food court-ul ZityMall dispune de o sală pentru aniversări și zone private pentru a păstra intimitatea grupurilor de prieteni.

Abonează-te la pagina de Facebook și Instagram pentru a afla primul despre evenimentele planificate

Distribuie articolul: