O femeie care este deseori confundată cu o adolescentă și-a dezvăluit vârsta într-un clip care i-a uimit pe utilizatorii rețelei TikTok.

Filmulețul pe care o femeie l-a postat pe TikTok a devenit viral după ce ea a spus că este adeseori confundată cu o adolescentă pentru că arată foarte tânără. Sakina Jabeen, din Manchester, povestește în înregistrarea video care a depășit 224.000 de vizualizări că oamenii o cred o puștoaică și de multe ori i se cere cartea de identitate la intrarea într-un bar.

Sakina dezvăluie apoi că are 35 de ani, spre uimirea utilizatorilor rețelei care erau convinși că ea este studentă sau chiar elevă, scrie Daily Mail.

„Arăți de 19”, i-a transmis cineva. Altă persoană era convinsă că e și mai tânără: „Arăți de 11!”. Comentariile în care oamenii își exprimă uimirea au continuat să se înmulțească: „Wow, arăți lejer cu zece ani mai tânără”, a comentat alticineva. “„35!”, a exclamat un utilizator care a postat o serie de emoji care exprimă șocul. „Nu se poate, wow, fată, nu arăți deloc de vârsta asta, care-i secretul tău?”.

După ce un utilizator a întrebat-o dacă arată la fel de bine fără machiaj sau filtre, Sakina a postat un alt clip în care e filmată în timp ce renunță la machiaj, dovedind că e la fel de frumoasă și tânără în mod natural.

sursa: eva.ro

 

Distribuie articolul: