Carnea este una dintre cele mai pregătite alimente, atât în restaurante, cât și în bucătăria de acasă. Majoritatea gospodinelor o pregătesc în cele mai diverse și sofisticate preparate, în funcție de zonă, poftă și preferințe. Totuși, un impediment îl reprezintă faptul că, deseori, sunt nevoite să gătească și carne bătrână. Din fericire, există un truc care o va frăgezi.

Probabil te-ai întrebat și tu ce trebuie făcut în cazul în care carnea pe care o pregătești este una veche. Da, cu siguranță ți-a trecut prin minte ideea de a o fierbe mult timp, până devine mai moale. Ei bine, îți prezentăm un truc care te va ajuta să obții rezultatul mult dorit. 

Multe gospodine obișnuiesc să pună carnea bătrână la fiert, într-o oală cu presiune. Deși este o variantă la îndemână, experții în arte culinare prezintă o variantă mult mai ajutătoare.

Așadar, dacă ai o cantitate de carne bătrână care necesită mult timp de fierbere, tot ceea ce trebuie să știi că se gătește mult mai ușor dacă, înainte cu o zi de a fi pregătită, este păstrată înfășurată într-o pânză de in, depozitată într-un loc cald.

Distribuie articolul: