2018 a fost un an din care multe s-au învățat, dar iată la ce să te aștepți în 2019 în funcție de luna în care te-ai născut.

Ianuarie

Te gândești tot mai mult la viitorul tău, iar în acest an este timpul să ieși din zona de confort și să înveți să acționezi pentru a face schimbările pe care le visezi. Pune-ți în ordine prioritățile și obiectivele și lasă-te condusă de inimă. Ține cont de visurile tale. Una dintre cheile succesului în acest an va fi reprezentată de gândirea metodică.

Februarie

Vei începe anul 2019 cu dreptul, gândind pozitiv și fiind foarte atentă la detalii. De asemenea, alegi să te înconjori doar de oameni optimiști, de la care ai multe de învățat. Pe plan personal, ai un rol foarte important de jucat în viața familiei sau a unei persoane foarte dragi. După jumătatea anului 2019 te poți gândi să faci câteva schimbări în carieră. Te îndrepți încet, dar clar, către obiectivele tale.

Martie

2019 va fi un an armonios și plin de surprize pentru tine; astrele îți vor oferi posibilitatea de a tăia toate frânghiile ce te țin prinsă de trecut și de a privi cu nerăbdare către viitor. Visezi la libertate, la aventură, la spontaneitate, la o viață fără griji. înveți să te concentrezi asupra visurilor și obiectivelor tale.

Aprilie

În această perioadă ești mai motivată decât oricând să ieși din zona de confort și să faci schimbări foarte importante pe plan profesional. Chiar dacă te confrunți cu câteva dificultăți și obstacole, nu te dai bătută sub nicio formă și mergi până în pânzele albe.Îți asumi riscuri și ai doar de câștigat.

Mai

Este timpul să dai pagina și să începi un nou capitol interesant și frumos în viața ta. Ești conștientă de talentele tale și știi cât de mult potențial ai, însă până acum nu ți-ai găsit motivația pentru a te ocupa de tot ce îți dorești. Din fericire, de data aceasta, ai oamenii potriviți lângă tine, care te susțin și te îndeamnă să mergi mai departe pe acest drum minunat.

Iunie

În prima perioadă a anului îți îndrepți întreaga atenție asupra vieții sentimentale; alegi să nu mai privești în trecut și să te concentrezi mai mult pe emoțiile și sentimentele pe care sufletul tău le are în această perioadă. În cazul în care ești singură, astrele îți pot scoate în cale acea persoană minunată la care visezi de mult timp.

Iulie

Răbdarea, încrederea în propria persoană și deciziile bune vor fi factori majori în 2019. Acest an este despre a îți transforma visurile și dorințele în realitate. Zilele cu teama și frica s-au încheiat; ești dispusă să faci tot ce este necesar pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Dai dovadă de curaj și înveți să vezi lumea cu alți ochi.

August

În sfârșit vei avea un început de an foarte liniștit și relaxat. Ai timp să te concentrezi asupra emoțiilor și sentimentelor, să îți pui întrebările potrivite și să faci alegerile pe care le consideri necesare pentru a fi cu adevărat fericită. Îndrăznește să fii egoistă, să te pui pe primul loc și să alegi ce îți dictează sufletul și inima. Pe plan profesional, pot apărea schimbări destul de importante în luna februarie.

Septembrie

Primele luni ale anului 2019 sunt ușor încărcate emoțional, însă înveți cum să îți gestionezi emoțiile astfel încât să depășești orice situație dificilă. Lucrurile nu sunt așa cum ți-ai imaginat, motiv pentru care înveți să ai răbdare. Universul are un plan măreț pentru tine, trebuie doar să lași ca timpul să își joace cartea; între timp, învață să te descoperi și să afli de ce are nevoie inima ta pentru a fi fericită.

Octombrie

2019 poate aduce noi relații interesante în viața ta. Nu ești o persoană care se îndrăgostește ușor pentru că știi cât de înșelători pot fi oamenii. Însă de data aceasta nu trebuie să îți mai faci griji – cei care bat la ușa sufletului tău sunt doar oameni cu suflete minunate, care îți vor doar binele. După jumătatea anului ești inspirată să faci câteva schimbări îndrăznețe pe plan profesional.

Noiembrie

Anul 2019 îți va aduce bucurie și fericire. În sfârșit ești liniștită și reușești să te înconjori de oamenii potriviți, în fața cărora îți poți deschide sufletul și inima. Pe plan profesional, ai cateva planuri frumoase care te determină să fii mai ambițioasă și să lupți cu adevărat pentru ceea ce îți dorești și să nu renunți până când nu ajungi acolo unde visezi.

Decembrie 

În 2019 ajungi să legi relații sincere și frumoase cu oamenii din jurul tău; atragi suflete sensibile care îți arată ce înseamnă iubirea adevarată, încrederea și sinceritatea. Este timpul să te relaxezi, invață cum sa te concentrezi pe singurul moment care contează cu adevărat: prezentul.

SURSA 

Distribuie articolul: