Unversul a făcut ca, pentru Gloria Gorceag, data de 19 iulie să fie una cu totul specială. Astfel, în fiecare an, în această zi, prezentatoarea sărbătorește unele dintre cele mai mari și frumoase realizări din viață: ziua de naștere a copilului și ziua în care și-a unit destinul cu soțul ei, Vitalie Catana. 

Ieri, Gloria Gorceag a sărbătorit o dată specială: 19 iulie, zi în care vedeta sărbătorește dublu! Așa se face că prezentatoarea și-a celebrat nunta la 19 iulie și în aceeași zi s-a născut copilul ei. Se pare că această bucurie a vrut să o împartă și pe rețelele de socializare, unde Gloria a postat poze atât cu băiețelul ei, cât și poze din ziua nunții.

Acum 2 ani 💜
Internetul, superstiția, sau ce o mai fi spune că sărbătorim „nunta de bumbac”, mă gândeam că dacă ne-am fi căsătorit în anul când ne-am îndrăgostit, azi avea să fie nunta de bronz (deja sună mai serios)))
Universul ne-a făcut un cadou, să nu întindem de două ori mesele, și tot pe 19 iulie ni l-a trimis pe Leo. Sigur avea să uităm mai târziu de data aniversării căsătoriei, dar acum chiar nu mai avem cum”, scrie Gloria.

Tot ieri, Gloria și Vitalie Catana au sărbătorit ziua de naștere a micuțului Leo, care tocmai a împlinit un an! Iar postările de pe Instagram ale Gloriei ne dau de înțeles că această sărbătoare a fost însoțită de o petrecere pe măsură, care printre altele, este prima petrecere aniversară a lui Leo.

 

View this post on Instagram

 

Prima petrecere a lui Leo și a fost minunat. 🎈 #1yearoldbaby #myleo

A post shared by Gloria (@gloriagorceag) on

Gloria a mai postat și alte poze alături de Leo și a lăsat un mesaj alături de acestea, care a fost sub forma unei confesiuni de dragoste pentru copilul ei.

„Imposibil să descriu prin cuvinte cât de mult îl iubesc. 
La mulți ani, soarele meu!
#soarelesiluna #1an #1yearold”

Sursa foto: Instagram