Primăvara – fondatorii serialului au anunțat că vor filma cea mai așteptată continuare a serialului cu participarea următorilor actori: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry. 

Din cauza pandemiei, filmările, dar și premiera filmului au fost amânate nu pentru o singură dată. Cum se vede că premiera totuși se va desfășura anul viitor. Matthew Perry a scris pe Twitter că filmările ar trebui să înceapă în martie 2021. „Se pare că avem un an greu în față și imi place!”, a scris actorul.

Pe lângă cele șase vedete, în proiect s-au întors și producătorii, și regizorul original: Martha Kaufman, David Crane și Kevin Bright. În plus, filmările vor avea loc în al 24-lea studio Warner Bros, în Burbank, unde au fost filmate toate cele zece sezoane.

Ediția specială a fost de fapt prognozată pentru aniversarea celor 25 de ani de la lansarea serialului, care inițial trebuia să apară încă în luna mai. După ce filmările au fost iarăși amânate, creatorii s-au gândit să organizeze o reuniune în format online, dar într-un final au renunțat la această idee.

„Există o valoare în filmări și în reuniunea propriu-zisă. Nu am vrea ca Friends să revină pe ecrane în format video”, a declarat președintele WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt.

„Din păcate, acesta nu este cel mai sigur moment pentru a filma. În schimb, acum avem mai mult timp pentru a face ediția specială și mai interesantă, și mai distractivă. Prefer să văd paharul pe jumătate plin, decât gol. Deci nu avem încotro. Am rămas blocați împreună cu voi, pe viață!”, a menționat Jennifer Aniston.

Sursă: glamour.ru