În timpul pandemiei, tot mai mulți oameni au început să folosească diferite platforme pentru a viziona filme și seriale. Netflix, HBO Max, Disney  și alte servicii online, au  devenit mult mai populare. Vezi ce platforme dar și filme din 2019 până în 2021 au devenit cele mai vizionate:

Femeia Minune” (Wonder Woman 1984 (2020) – HBO Max)

Genul filmulu: fantezie, acțiune și aventură.

Evenimentele se desfășoară în 1984: un om de afaceri influent și de succes, visează să devină un zeu printre simplii muritori și colectează obiecte magice. În căutarea sa, este ajutat de o expertă în istoria antică, Barbara Ann Minerva, dar lucrurile nu merg conform planului.

„Mitchells împotriva mașinilor” (Mitchells vs. the Machines (2021) – Netflix)

Genul: desen animat

Katie, o adolescentă simpatică, visează să facă filme. Cu toate acestea, în timpul călătoriei sale cu familia ei către o nouă școală, începe o răscoală între mașini!

„Ziua DA”  (Yes Day (2021) – Netflix)

Gen: comedie.

O comedie de familie, bazată pe cartea cu același nume pentru copii, de Amy Croes Rosenthal și Tom Lichtenheld. În film se arată relațiile părinte-copil. Bătrânii decid în termen de o zi să răspundă „da” la toate cererile celor mai mici.

„Bridgerton” (The Bridgertons (2020) – Netflix)Gen: dramă, romantic

Serialul se bazează pe o serie de cărți ale scriitoarei Julia Quinn și se povestește viața lui Daphne din familia influentă Bridgerton. Ea speră să urmeze calea părinților ei și să-și găsească dragostea, însă aceasta are parte de un scandal.

„Raya și ultimul dragon” (Raya and the Last Dragon (2021) – Disney +)Gen: desene animat

Raya și tovarășul ei Tuk-Tuk cutreieră deșertul în căutarea ultimului dragon, care trebuie să-i ajute pe oameni să-l învingă pe Druun.

„Gambitul Damei”  (The Queen’s Gambit (2020) – Netflix)

Un serial despre o orfană cu talent pentru jocul de șah și dependența de substanțe ilegale, (cu Anya Taylor Joy în rol principal).

„Moana” (2016) – Disney +Gen: desen animat

Fiica unui lider și a unui semizeu încăpățânat salvează natura de la distrugere. Două nominalizări la Oscar!

„Hamilton” (2020) – Disney+Gen: muzical, dramă, biografie

Povestea primului secretar al Trezoreriei SUA, Alexander Hamilton, bazat pe evenimente istorice reale.

„Regatul de Gheață” (Frozen II “(2019) – Disney +)

Gen: desen animat

Un film  despre iubirea adevărată care poate topi chiar și cea mai puternică și mai magică gheață. Personajele principale sunt două surori, dintre care una este nevoită să se ascundă de lume încă din copilărie.

„Suflet” (Soul (2020) – Disney +)Gen: desen animat

Poate că cea mai incredibilă lucrare a lui Pixar, se referă la vocația în viață și la lucrurile mici, dar importante care ne lipsesc în fiecare zi. Zilele pe care le petrecem în grabă.

Este surprinzător că Netflix, cel mai mare producător de filme din mediul online, intră doar pe locul cinci pe această listă.

Distribuie articolul: