Chiar dacă sunt sexul puternic, bărbaţii sunt şi ei sensibili şi multe dintre lucrurile pe care i le spui îl pot afecta, în special dacă vorbeşti cu el despre asta când sunteţi în pat. Iată ce nu ar trebui să îi spui. 

ÎNCĂ NU TE-AI EXCITAT?

În niciun caz nu îl întreba pe un bărbat aşa ceva! La fel ca femeile, şi bărbaţii pot avea uneori probleme în a se excita. Acest lucru nu se întâmplă neapărat pentru că nu te place sau pentru că are o disfuncţie erectilă, ci pur şi simplu pentru că a băut prea mult, este obosit sau pur şi simplu are emoţii.

AI DE GÂND SĂ TERMINI ÎN CURÂND?

Faceţi sex de ceva timp, tu ai avut unul sau mai multe orgasme, eşti obosită, dar el nu pare că va termina în curând. Unii nu se pot controla să nu termine devreme, în timp ce alţii au orgasm mai greu. Dacă îl întrebi de ce nu termină mai repede, va crede că nu se descurcă deloc bine şi vrei doar să scapi de el. Şi, chiar dacă acesta este adevărul, nu e prea plăcut să îl audă. Tu cum te-ai simţi să te întrebe un tip de ce nu ai orgasm mai repede?

FOSTUL MEU A ÎNCERCAT CHESTIA ASTA…. NU VREI SĂ ÎNCERCI ŞI TU?

Bărbaţii îşi doresc să fii deschisă în pat, dar încearcă să formulezi altfel – nimeni nu vrea să aibă impresia că este în competiţie cu foştii tăi. Bărbaţii sunt conştienţi de faptul că ai mai făcut sex şi cu altcineva, însă chiar nu simt nevoia să audă asta în timp ce te afli cu ei în pat.

DE OBICEI TIPII ADORĂ CÂND EU FAC…..

Acelaşi lucru ca mai sus. Ok, ai mai făcut sex cu alţii, ai experienţă, dar niciun tip nu vrea să se gândească ce faceai tu cu alţii, mai ales în momentul în care faceţi sex.

WOW, BĂRBAŢII CHIAR SUNT PĂROŞI

Da, bărbaţii au mai mult păr pe corp decât femeile. Da, el are mai mult decât alţii. Credeai că nu ştie până acum? E ca şi cum cineva ţi-ar spune „wow, unele femei au sânii atât de mici!”

ŞTII CE? NU PREA MAI AM CHEF…

E ok să nu ai chef de sex câteodată, dar momentul potrivit să îi spui asta nu e când deja s-a dezbrăcat şi este excitat. În plus, nu adăuga şi un „hai doar să stăm în pat îmbrăţişaţi”, măcar lasă-l să meargă puţin la toaletă pentru a rezolva singur anumite lucruri.

cosmopolitan.ro

Citește și: Cea mai neatractivă lenjerie intimă în viziunea bărbaților

Distribuie articolul: