Relațiile de cuplu sunt importante. Având o vârstă, deja e și firesc să vrei să ai pe cineva în viața ta, respectiv să te căsătorești. Dar, de multe ori apar neînțelegeri într-o relație și uneori apare întrebarea „ce se întîmplă, de fapt?”

Am scris anterior ce ar trebui să ia în considerare un bărbat când merge la întâlnire prima dată. Prin articolul curent, menționăm lucrurile pe care femeile trebuie să la ia în considerare când merge la prima întâlnire

 

Nu vorbi mult

Da, așa! Noi poate nu ne dăm seama și vorbim mult. Indiferent de context. Dar când vine vorba de vorbit la prima întâlnire, fii laconică și la subiect. Evită detaliile. Unui bărbat nu îi place doar să asculte la prima întâlnire, mai vrea și el să spună despre el, să de-a unele întrebări, nu doar să răspundă.

Detalii personale prea multe

Nu e cazul să dai explicații prea multe. Totuși, pot fi inutile. Plus la asta, nu e cazul. Poți oferi detalii doar dacă ești întrebată.

Întâlnirile propriu-zise

Nu accepta doar 2-3 întâlniri din 10 invitații, de exemplu. Chiar dacă există un motiv că ai alte chestii de rezolvat, mai încearcă! Poate ai înțeles greșit un mesaj anume. Plus la asta, ar trebui de stabilit din start scopul întîlnirilor: e vorba de ceva serios, pentru o relație de durată sau e vorba de o relație de o noapte. Ar trebui de stabilit acest aspect de comun acord.

Starea materială a bărbatului

Deși este ideea conform căreia bărbatul trebuie să aibă casă și masă, asta deja nu mai e valabil. Cel puțin nu mereu.

Dacă este cu adevărat o întâlnire pe durată, fără intenții de doar o aventură, un bărbat adevărat, indiferent de cît de bine ar sta din punct de vedere material, nu ar accepta întrebări de genul Unde lucrezi?, ce salariu ai?, ori dacă are casă și mașină.

Calități versuri defecte

Noi toți avem calități și defecte. Respectiv avem așteptări de la oameni. Dar ar trebui să ne învățăm să spunem ce ne place și ce nu ne place în mod diplomatic și la momentul oportun. nu mi-ar plăcea ca o fată la prima întâlnire să îmi povestească ce îî place și displace la bărbat. Unui bărbat niciodată nu îi place să îl întrebi unde locuiește și cât primește, depinde de situație. Dar uneori îl poate răni.

Evită laudele

O fată nu e prea plăcută dacă se laudă mult și pune mult accent pe ce a făcut ea, nu pe ceea ce vrea ea. Da, e bine că ai careva realizări, dar fii atentă și cum vorbești. Nu uita de modestie. Privește în viitor, și mai puțin în trecut.

Vestimentația

Vestimentația adecvată este importantă. Îmbracă-te decent! E de bun gust.

Deasemenea, îmbrăcămintea trebuie să atragă atenția, dar să nu fie prea vulgară, căci uneori se pot face impresii diferite.

Distribuie articolul: