V-a fost dor de petrecerea noastră în pijamale? Dacă te-ai mai distrat alături de noi, atunci cu siguranță vrei să o faci și în acest an. Acum este momentul potrivit, dacă nu ai participat niciodată la „Pijama Party”! Îți garantăm bună dispoziție și un concept total diferit de evenimentele la care ai participat până acum.

Iată 4 lucruri pe care trebuie să le ai cu tine la o petrecere în pijamale:

1. Pijamaua

Desigur la petrecere nu poți veni fără o pijama. Alege cea mai dragă pijama pe care o ai, în care să te simți comod. Nu îți face griji, te poți schimba pe loc.

2. Accesorii

Când vorbim de accesorii ne referim la ciupici sau papuci de cameră, mască de ochi, bentiță pentru păr, chiar și bigudiurile preferate pot crea un look cool „de pijama”.

3. Gașca de prietene

Cu siguranță evenimentul nostru poate fi un prilej de a petrece momente faine alături de prietenele tale, cu care poate nu ai mai avut când să ieși în ultima perioadă.

4. Buna dispoziție

Să nu cumva să uiți acasă zâmbetul și buna dispoziție. Este seara ta, în care trebuie să te simți bine și să te distrezi ca niciodată.

Ce să nu iei în niciun caz la petrecerea în pijamale:

Uită de problemele de la birou sau de cele personale. Știm că îți iubești copiii, dar la petrecerea noastră e mai bine să vii fără ei. Este un eveniment organizat doar pentru femei, așa că nu veni cu iubitul sau soțul. Acesta poate fi un prilej bun să mai iasă și el cu băieții.

Nu uita să prinzi un bilet #earlybird pe iticket.md

Partener Gold: Estel MoldovaDormi Bene
Partner Silver: Lymphomyosot, Avon MoldovaOptiplaza MoldovaTraumeel
Parteneri: Fit MamiAjoureOM ActivICE RollBitonicOLD Fashion Cocktail Bar