Matthew Perry, frumușelul din serialul „Friends” nu mai arată la fel ca în celebra producție. Bineînțeles că anii își spun cuvântul, totuși ne facem griji, mai ales că presa scrie că acesta s-a despărțit de iubita tinerică cu care s-a iubit timp de doi ani. 

Starul şi iubita mai tânără cu 22 de ani şi-au propus să rămână prieteni după separare, relatează InTouch Weekly.

De când s-a întâmplat asta, actorul care îl interpreta pe Chandler în serialul „Friends” pare de necunoscut şi e tot mai neîngrijit. În ultima vreme, Matthew s-a îngrăşat vizibil şi pare întotdeauna cu mintea în altă parte.

Cei doi au început să se afişeze împreună din ianuarie, când au fost surprinşi de paparazzii într-un restaurant de la Hollywood. Relaţia lor data însă de multă vreme, iar bruneta de 28 de ani petrecuse şi sărbătorile în penthouse-ul actorului.

Vestea i-a surprins destul de mult pe fani, care nu îi vedeau potriviţi. Cu toate astea,  Molly a fost o gură de aer pentru Matthew Perry, pe care l-a ajutat să îşi învingă dependenţele. Actorul s-a luptat mult timp să îşi învingă slăbiciunea pentru droguri şi alcool.

În trecut, Matthew Perry s-a luptat cu depresia şi a fost diagnosticat cu pancreatită acută,  boală pe care încearcă să o ţină sub control.

Distribuie articolul: