Luna Plină a lunii iulie vine în semnul Vărsătorului și ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici. Este momentul să dăm pagina și să începem un nou capitol.

Luna Plină este momentul ciclului lunar care reprezintă încheierea, finalizarea, sfârșitul și o periodă încărcată de emoții puternice. Acesta este momentul în care Luna are cele mai puternice energii – iar toate aceste energii se revarsă într-un singur loc: în viețile noastre emoționale.

La urma urmei, Luna stăpânește emoțiile noastre colective – iar atunci când ne încurajează să ne exteriorizăm emoțiile, sentimentele, stările, nu este de mirare că s-ar putea să ne simțim cu toții un pic mai diferiți decât de obicei.

Suntem pe cale să experimentăm o lună incredibilă în zodia Vărsător -un semn de aer care ne ajută să ne detașăm mai mult de energia emoțională și să ne concentrăm mai profund asupra modului în care gândim (mai degrabă decât pe lucrurile pe care le simțim).

Câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți despre zodia Vărsător:

– cuvinte cheie: aventură, încredere, maturitate, sensibilitate, chef de viață, prietenie.

– calități: creativitate, imprevizibilitate, originalitate;

– putere ascunsă: stăpânește excelent arta comunicării și poate descoperi ce gândesc ceilalți;

– compatibilități: Taur, Săgetător, Balanță, Vărsător.

Așadar, dacă suntem pregătiți să aflați totul despre ce va așteaptă în următoarea perioadă și despre cum puteți lucra cu această energie divină primită de la Univers, ar fi cazul să citiți în continuare.

Luna Plină în Vărsător preia energia acestei zodii

Fiecare planetă din astrologie are propria personalitate – iar uneori, se întâmplă, să preia o parte din energia constelației sau semnul în care se află într-o anumită perioadă de timp. Mai mult, fiecare luna plină pe care o experimentăm are o atmosferă diferită, energii diferite, emoții diferite.

În iulie 2021, Luna Plină preia energia și personalitatea Vărsătorului, o zodie excentrică, intelectuală, aventurieră.

Luna stăpânește emoțiile noastre, însă Vărsătorul este un semn în general bine echilibrat, unul care nu face alegeri bazat pe emoții, ci mai degrabă pe logică și rațiune. Acesta este, de asemenea, o zodie care, deși apreciază și iubește enorm oamenii, alege să fie independentă și individualistă. Practic, Vărsătorul merge doar pe ritmul lui, cel auzit în mintea sa și dictat de sufletul tău.

Energie excentrică pentru toată lumea

Fie că suntem genul de persoane care încearcă să se integreze în anumite grupuri, acesta este un tranzit lunar care ne încurajează intens să explorăm și să ne onorăm propria voință și personalitatea unică.

Condus de Uranus, Vărsătorul este un semn care respectă profund individualitatea – iar acest tranzit ne va îndemna să ne onorăm adevărata natură indiferent de modul în care alții ar putea percepe alegerile noastre.

Este timpul să ne așteptăm la surprize

În următoarea perioadă ne dorim să schimbăm lumea cu ideile noaste. S-ar putea să simțim o energie rebelă în aceste momente și să fim atrași de ideile pe care le considerăm diferite și care ne scot cel mai mult din zona de confort.

Suntem atenți la ceea ce simțim

Vărsătorul ne ajută să nu mai permitem altora să ne controleze și să încercăm să petrecem mai mult timp cu noi înșine pentru a ne înțelege mai bine stările și emoțiile. Avem ocazia să vedem drumul pe care mergem cu alți ochi și să venim cu soluții creative la problemele care anterior păreau de netrecut.

Avem o dorință intensă de a lasă trecutul în spate

Suntem foarte concentrați pe vindecarea sufletului nostru. Vrem să scăpăm de rănile trecutului și să închidem capitolele dureroase astfel încât să putem continua mai departe cu viața noastră și să vedem ce ne pregătește Universul. Avem încredere în noi și trecem peste tot ce s-a întâmplat. Iertăm cu adevărat și renaștem din propria cenușă… mai puternici și mai siguri pe noi ca niciodată.

Iubirea adevărată ne bate la ușă

Luna Plină în Vărsător din această perioadă dă o nouă voce romantismului. Nu suntem concentrați asupra manifestărilor emoționale de afecțiune, ci pe dragostea adevărată împărtășită prin idei și acțiuni reale. Avem ocazia să ne vedem relațiile dintr-un punct complet nou, foarte obiectiv și matur.

Sursa: kudika.ro

Foto: myimperfectlife.com

Distribuie articolul: