Primul copil al prințului Harry și al ducesei Meghan, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut în mai 2019. Și inițial certificatul de naștere conținea numele obișnuit al mamei sale, fără titlul regal: „Rachel Megan”. Dar, potrivit The Sun, o lună mai târziu, Meghan a decis brusc să facă modificări în certificat și în locul numelui ei a apărut: „Alteța Sa Regală, ducesa de Sussex”. Tatăl lui Archie a schimbat, de asemenea, câteva lucruri: a adăugat titlul de „prinț” la „ASR Henry Charles Albert David, ducele de Sussex”.

Ducii de Sussex nu au vorbit despre motivele acestor modificări, dar, este curios faptul că au rescris certificatul cu câteva zile înainte de a rupe legăturile cu organizația caritabilă pe care o supravegheau împreună cu ducele și ducesa de Cambridge. În același timp, au început să apară zvonuri despre neînțelegerile dintre cele două familii.

În plus, ideea schimbării numelor ar fi putut veni de la Harry, deoarece el mereu și-a dorit să consolideze asemănările dintre soția sa și mama răposată, Lady Diana, care a folosit lista completă a titlurilor oficiale în toate actele: „Alteța Sa Regală prințesa Țara Galilor”.

Ce ține de Archie, părinții lui au refuzat oferta Reginei Elisabeta a II-a de a-i acorda titlul de prinț, ca în cazul verișorilor săi George și Louis. Ducii au decis că așa va fi mai bine pentru bebeluș, cel puțin în primii ani de viață.

Sursă: marieclaire.ru