La împlinirea vârstei de 46 de ani, mesajul transmis de Andreea Marin fanilor săi de pe Instagram este o lecție pentru fiecare femeie. Cu atât mai mult cu cât vine din partea unei femei care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în lumina reflectoarelor, cu fiecare mișcare analizată și studiată de presă și de public și a reușit să rămână una dintre cele mai mari și iubite vedete din România. 

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm”, a scris prezentatoarea.

Andreea Marin a fost prezentatoarea emisiunii de uriaș succes „Surprize, surprize”, și maestră de ceremonii a celor mai importante festivaluri internaționale din România, precum Eurovision sau Cerbul de Aur. A moderat emisiunea „Prețuiește viața”, a transmis în direct de la decernarea premiilor Oscar și a fost vreme de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri de la TVR. Experiența ei de reporter, producător și moderator de televiziune este una impresionantă, dar a realizat și emisiuni radio și a condus editorial o revistă.

Activitățile ei s-au extins și în zona umanitară, ca președintă fondatoare a Fundației Prețuiește Viața. Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Andreea Marin a și câștigat o medalie de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru patentarea unui body extensibil pentru copii.

Distribuie articolul: